newlogo.jpg (12304 bytes) 

Home MTB reizen Gastenboek Links           Schrijf bericht in het gastenboek       Ga naar het forum

Morrefretter VTT

 

Free counter and web stats


Eindelijk is het een feit !  Het morrefretter MTB team uit Evergem-Belzele organiseert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de parochie Belzele zijn 1ste Morrefretter VTT.   Reserveer allen zaterdag 23 juni 2007 in je agenda en kom naar Evergem-Belzele !

Flyer_MorrefretterVTT.jpg (231749 bytes)

Hieronder vind je de voornaamste info.  Ga ook naar de fotogallerij.

Algemeen

Er zijn 2 ritten uitgestippeld, nl. 30 km en 60 km, dit over de landelijke wegen van het vlakke land van Belzele, Evergem, Wippelgem, Sleidinge, Waarschoot en Lembeke.  Hier en daar over privé-domein welke enkel voor deze rit toegankelijk zal zijn.  Hoogtemeters vind je bij deze rit niet, maar we proberen u toch het beste te geven van wat er in onze streek te vinden is. Landbouwpaden, single tracks, en bospaden zullen je wielen voorgeschoteld krijgen.

Ruime bevoorrading na 30 km  (voor de 60 km-tocht) of na 20 km (voor de 30 km-tocht). 

Inschrijvingen in de kantine van KFCE Belzele, Doornstraat.  

Komende vanuit richting Eeklo sla je op de baan Eeklo-Gent links af aan "Café In Burst"  (aan nieuwe groothandelsmarkt) richting Belzele.  Na enige bochten passeer je voorbij de kerk. Neem dan de eerste straat rechts (Doornstraat).  Vanuit richting Gent sla je rechts af aan "Café In Burst" en volg je dezelfde weg.

 

Als je vanop de R4 komt sla je in Wondelgem aan de McDonalds af richting Evergem.  Doorrijden tot aan eerste rode lichten, waar je afslaat richting Belzele.  Na enkele km kom je in het centrum van Belzele waar je eerste straat links (Doornstraat) neemt.

Faciliteiten

Aparte kleedkamers & douches voor mannen en vrouwen.

Er zal gezorgd worden voor een afspuitplaats zodat je uw juweeltje proper kan maken.

En mocht je zelf iets aan de hand hebben ... je kan terecht in de EHBO-post.

Bike-verhuur

Voor diegenen die voor de eerste keer een VTT (veldtoertocht) willen rijden en over geen bike beschikken, kunnen best op voorhand contact opnemen met Remo Monchy op 0479 43 06 02 voor mtb-verhuur.  Hij zorgt voor een pico-bello mtb en jij dient enkel nog te duwen op de trappers...

Après Bike

Om de hongerigen en dorstigen onder jullie niet teleur te stellen zal er in de kantine één en ander kunnen gedronken en gegeten worden.   Hiermee geef je ons natuurlijk een steuntje in de rug.

Sponsors

Deze tocht zou onmogelijk zijn zonder de gewaardeerde medewerking van onze sponsers :

Flyer_MorrefretterVTT2.jpg (206231 bytes)

Verder nog  ondersteuning van :   Maximize Advanced Nutrition Technology, Innocent pure fruit smoothie en Lotus Bakeries.

Nog info nodig ?

Indien je nog meer informatie wenst, stuur dan een mailtje naar info.morrefretters@telenet.be en je wordt op je wenken bediend.  Je kan natuurlijk ook een berichtje nalaten in ons gastenboek of in het forum.

 

 

 

 

 

Home ]

Zend een berichtje naar info.morrefretters@pandora.be indien je vragen of commentaar hebt over deze website, of laat een berichtje achter in ons gastenboek.
Copyright © 2003-2005 Morrefretters MTB Team
Laatste wijziging : 20 februari 2005 18:38