Network Installation Team

Uw partner voor data netwerken

Waarvoor staat NIT ?

 

 

Network Installation Team – kortweg NIT staat voor een professionele dienstverlening in het leveren en plaatsen van gepersonaliseerde totaaloplossingen op gebied van LAN en WAN.

 

Datanetwerken maken vandaag integraal deel uit van elk dynamisch bedrijf dat mee wil met de technologische evolutie. Alleen al door de snelheid van de technologische evolutie is het aangeraden voor dit soort projecten een gespecialiseerd bedrijf te consulteren die de evolutie op de voet volgt.

 

NIT kiest daarbij duidelijk voor een netwerkoplossing die tegemoet komt aan de reële en snel veranderende communicatiebehoeften van de klant.

 

Als all-in serviceverlener met volledige projectverantwoordelijkheid in 'A tot Z'-formules, groeide NIT uit tot een belangrijke partner in alle markt segmenten.

 

Om steeds op de hoogte te zijn van alle recentste ontwikkelingen volgen onze installateurs op regelmatige basis de nodige (opfris)cursussen en webinars.

 

Dit stelt ons in staat om, onder bepaalde voorwaarden, leveranciers garanties te geven op uw netwerk

Wat kunnen wij U bieden:

 

Consultancy

Netwerkontwerp, Netwerkplanning, Netwerkbeveiliging, en beveiliging over het Netwerk door middel van IP Camera’s.

 

 

Studies, ramingen, offertes

Opmaken van studies, ramingen en/of offertes op maat van uw noden voor UTP/FTP/STP en Glasvezel projecten.

LAN/WAN, Wireless LAN, IP camera’s, …

IP-Controllers, deurcontacten, badgelezers, …

 

 

Installaties

 

Installeren van uw volledig netwerk van a – z. dit met inbegrip van eventuele kabel opvang systemen, plaatsen van de bekabeling, uit testen met professioneel apparatuur en opstellen van as-built dossiers.