VTI HASSELT

21 april 2006

Start
Buiten
Sport
Vrouw
Website
X-mos
Klas
Gastenboek
Reality
Stage

 

Drankgelegenheden :

Groenplein : Plaatselijke coffeeshop euhm ... Koffieshop

Het groenplein wat zal ik zeggen het is er altijd heel gezellig om te zitten en op een korte loopafstand van school wat wil je nog meer een frisse pintje natuurlijk !. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit haar hun Kriek Lindemans en ik denk dat vele andere onder ons dat kunnen beamen. Hieronder zie je Cristo en Pieter genieten van een kriekske.De kunst van zuipen

Alcohol, wie kent het niet? Dat goedje dat je achterover kapt als je vriendin weer is gaan lopen met een kerel van 50, je favo voetbal club weer te weinig mensen het ziekenhuis heeft ingeveegd of dat je er eindelijk achterkomt dat je uit goedheid 5 euro aan een klaploper hebt gegeven. Wat een zonde allemaal. Laat nog wat alcoholbrol door je bloedvaten gaan en het leven ziet er al weer wat olifantiger uit. Je zeikt weer meer met je bek en ziet in elke leerkracht weer een ehm… nog “fijnere” leerkracht. Hoe dan ook, zuipen doe je met verstand of was het met tonnen? Maakt niet uit meestal bestaan ze alle twee van zaagsel. Binnenkort is er weer carnaval! Goh heerlijk dat kostumeren en verrekken van de kou kijkend naar een stelletje zatte klieders die je ogen bijna uitsteken of uitbranden ( kiest u maar ) met hun aarde-verknallende-spuitbussen… ja heerlijk gewoon die carnaval pest… ik bedoel sfeer. Kom jaag nog even wat heerlijke champagne van de Versuz door je keelgat en ga lekker chillen in die zalige zeteltjes. Leven kan een feest zijn. Zuipen is een feest mannen! Na gelachen, gedronken en gezopen te hebben even achterover liggen…om vervolgens al je lichaamssappen als een spervuur door de ruimte gekatapulteerd te zien worden! Als je geluk hebt wordt zelfs manueel geheel je maaginhoud keurig langs een darmpje verwijderd uit je lichaam. Wat wil je nog meer!?! Ja, het is een feest op zichzelf zo een drankbui. Genoeg gezeverd over alcohol, zuipen die handel!

Tips voor GAIA liefhebbers

Tip 1: 'Voorkom een kater, blijf dronken'. Dit is een feilloos recept! Er zijn heel wat mensen die zo, zonder enige last van katers hun leven doorkomen! Ze worden ook wel alcoholisten genoemd.

Tip 2: Het drinken van een anderhalve-literfles cola. Die zou er -ondanks het fosforzuur- voor zorgen dat vocht- en suikergehalte weer op peil worden gebracht...

Tip 3: Drink een liter melk voor het zuipen. Deze legt op de bodem van de maag een slijmlaag die beschermt tegen kotsen. DRINK GEEN MELK NA HET ZUIPEN!!!. Dit gaat garandeert fout!

Tip 4: Pak voor je gaat slapen twee aspirines. Schijnt preventief te helpen tegen een kater. 

Tip 5: Drink voor je gaat slapen twee glazen water. Die zou het bloed verdunnen, waardoor je eerder nuchter wordt.

Tip 6: Stop je hand in je keel.

Tip 7: Door een tablet vitamine B6 en enkele bananen te eten wordt de productie van serotonine in het lichaam verhoogt. Deze stof bestrijdt de effecten van een kater.

Tip 8: Wil je graag snel nuchter geraken? Eet dan pure koffiebonen, koffiebonen geven      je terug het gevoel een stuk nuchterder te zijn. Maar bedenk, overdaad schaad.

Tip 9: Niet drinken

Quotes van de bierkaartjes :

- Staking in Wimbledon : Tennisspelers eisen opslag

- Word bokser , Meer kans op slagen

- Het sinaasappelhoogtepunt. De persconferentie

- Paard : Fantastische nachtmerrie gehad.

 

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 21 april 2006