Renco & Tarra
RENCO & TARRA

                                                                                                                                   

De Bordeaux dog

Afstamming

Links

Foto Album

Pups

Gastenboek

 

 

Welkom op onze website!

Wij, Kevin en Melissa, zijn de trotse eigenaars van 2 prachtige bordeaux dogs, Renco en Tarra.  Renco is een reu geboren op 19 september 2003.  Zijn ouders zijn Eros en Bo.  Renco heeft nog 1 broer en 2 zussen.  Onze ouders hebben Renco's broer Darko gekocht.  Qua karakter en uitzicht verschillen Renco en Darko enorm veel van elkaar.  Renco is momenteel, op 11 maanden, nog steeds een echte pup!  Ontzettend speels, vraagt veel aandacht en vertoont eigenlijk weinig dominante trekjes.  Bovendien is hij kleiner, maar struiser gebouwd dan zijn broer.  Ook qua kop merk je sterke verschillen.  Renco heeft een brede kop, Darko's kop is groter en heeft een langere snuit (minder opgestuit).

Renco is opgegroeid in een kindvriendelijke omgeving.  Bovendien is de band met zijn grotere broer enorm sterk.  Je zou hem eens moeten zien als je zegt "gaan we naar den Darko?".  Renco heeft bij ons ook het gezelschap van twee poezen.  De poezen zijn echter de baas in huis.  Zij palmen de nest van Renco steeds in.  Hij laat dit dan ook zonder problemen gebeuren.

Wat zijn karakter betreft is Renco ontzettend aanhankelijk, vooral naar zijn baasje toe, lief, zachtaardig naar kinderen, nieuwsgierig en meestal wat afwachtend naar andere honden toe.  Wat de opvoeding zelf betreft was Renco ontzettend gemakkelijk.  Hij leert vlug, zolang je consequent blijft en hij weet maar al te goed wat mag en niet mag hier in huis!  Bovendien is Renco een echte gezelschapshond.  Hij heeft een grote tuin waar hij eens goed kan in uitrazen (+- 450mē) en bovendien kan hij dag en nacht binnen en buiten lopen.  's Nachts zal je Renco altijd terugvinden in de zetel.  Daar snurkt hij de ganse nacht door tot zijn baasjes beneden komen voor zijn ochtendwandeling.

Oktober 2004. Eindelijk is het zo ver.... Renco heeft nu ook een vriendinnetje bij.  Tarra wordt met open arme ontvangen in ons gezinnetje.  Al snel merken we dat Renco en Tarra het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden.  En je mag twee maal raden wie de baas in huis is...Tarra natuurlijk.  Tarra is een stevige pupy.  Kort en compact lijf, wat maakt dat ze waarschijnlijk een zeer struize teef zal worden. Ze is verzot op haar speeltjes en doet niets liever dan Renco uitdagen! 

Vergeet ook niet onze gastenboek te tekenen aub!!

This page was last updated on 11/09/04.

info-email: Pieters-Vinck@telenet.be

 

Bezoekersteller