RESTAURANT PICK-WICK

 

 

Het samenspel van smaken en texturen
Koude en warme voorgerechten

Ganzenlever
Terrine ~ confituur van tomaat ~ brioche.
 

Geitenkaas
Goudreinet / luikse stroop / pijnboompitjes
.

Mangalicaham (Van het Been gesneden – Hongaars)
Gemarineerde meloenbolletjes ~ crumble ~ jonge kruiden.
 

Soepje van topinamboer
Pancetta / geroosterde hazelnoot / olie van salie
.
 

                 Plate @ 2 (vanaf 2 pers.)
Assortiment van 5 voorgerechtjes
.
(pp.)

 

Klassiekers uit onze keuken,
Evergreens

Filet pur

Belgische wit-blauw ~ eigen braadjus ~ ijsbergsla.

             Côte à l’os (per 2 personen)
Gepofte trostomaat ~ gekonfijte sjalot ~ ijsbergsla ~ handgeschilde frietjes.

Prijs per persoon   

Roggevleugel
Kappertjes ~ hazelnootboter ~ ijsbergsla.


Zaligheden van de hoeve en uit de zee
Hoofdgerechten

Hondshaai
Provençaal / espuma van tomaat / kritharàki.
. 

Noordzeetong
Licht aangebakken ~ boerenboter ~ gekartelde citroen.

Cassolette  van Edelhert
Wintergroentjes / wildjus / aardappelkroketjes
 

 

            Paul en Anabel Staelens-van Landschoot * Natienlaan 2 * Moerkerke-Damme * Tel +32(0)50.71.13.72.