Katrien Billiet bio photo

Katrien Billiet

Psycholoog-psychotherapeut

Psychologie & psychotherapie

Overzicht

Aanbod

  • Volwassenen en adolescenten
  • waaronder mensen met verstandelijke beperking
  • en mensen met autismespectrum

Psychotherapie helpt bij een verminderde veerkracht. Dit kan zich onder andere uiten in angsten, depressieve gevoelens, continue stress/spanning, burnout, traumatische gebeurtenissen of herbelevingen, altijd opnieuw moeilijkheden ondervinden met mensen, rouw en verlies, moeilijkheden in het omgaan met hooggevoeligheid, relatiemoeilijkheden, lichamelijke problemen.

Kostprijs consultatie en terugbetaling

Een gesprek van 1 uur kost 55 euro. Een gesprek van 1,5 uur kost 75 euro.
De meeste ziekenfondsen zorgen voor terugbetaling voor jongeren. Informeer bij je ziekenfonds voor het aantal sessies die worden terugbetaald en de maximum leeftijd.

Ik ben erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 782109047).
Ik ben ook lid van de VVCEPC, de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgerichte en Experiëntiële Psychotherapie en Counseling.

Werkwijze

Cliënten worden binnen hun context gezien. Indien gewenst en wanneer de cliënt toestemt, werk ik graag samen met familieleden, hulpverleners, begeleiders, huisarts of psychiater.

Ieder persoon is uniek. Afhankelijk van de interesse en mogelijkheden werk ik op een meer concrete en/of creatieve manier, of kies ik voor een interactionele of meer lichaamsgerichte invalshoek.

Elk contact start met een intake, een kennismakingsgesprek waarin we samen bekijken of de therapie en de manier van werken bij je past.