Afspraak maken

Dr. Rachel Mandungu

tekst1

Dr. Nele Beke

tekst2

Dr. Koen Meus

tekst3
Home
Een afspraak maak je op de link hieronder of per telefoon: 011/666 111
(Onze secretaresse Kelly of Liesbeth helpen U van 08:00 tot 18:30)
Gelieve er bij een afspraak steeds op te letten bij welke arts U een afspraak maakt en in welke praktijkgebouw U de afspraak maakt:
Lommelsesteenweg 160 (groen in het afspraakrooster)
Marcel - Torfsstraat 39 (geel in het afspraakrooster)
 
Het overschakelen van de resterende vrije raadplegingen naar het volledige afspraaksysteem is er op vraag gekomen van de patiƫnten om de wachttijden tot een minimum te herleiden. Uiteraard proberen wij zo mogelijk dringende vragen voor een raadpleging nog dezelfde dag te beantwoorden binnen onze groepspraktijk.
 
Voor dringende medische hulp tijdens de avond en nacht en tijdens de weekends blijft uiteraard de huisarts van de wachtdienst Leopldsburg-Heppen bereikbaar op het wachtnummer: 0902/40420
 
Er is een gemeenschappelijk systeem opgemaakt waardoor elke huisarts van de associatie op elk ogenblik op welke van de twee locaties ook uw eigen medisch dossier kan raadplegen en aanvullen tijdens de raadplegingen.
 
Bij afwezigheid van uw voorkeurarts of eigen huisarts kan een andere arts van het team U steeds ontvangen of bezoeken en uw individueel medisch dossier op dat ogenblik raadplegen en aanvullen.
 
Contact
adressen leoparts
 
Startadres:
Aankomst: Leoparts
google map