Hallo beste vreemdeling,

Mijn naam is Woody. Ik woon in Vlezenbeek, dichtbij Brussel, de hoofdstad van BelgiŽ. Na vele jaren rondgedoold te hebben in de riolen van Brussel, wou ik eindelijk de wijde wereld zien en vrienden maken op de vijf continenten. Daarom verliet ik mijn vaste stek op 6 juni 2006 (06.06.06). Mijn ouders waren heel ongerust toen ik vertrok, maar ik beloofde hen op de hoogte te houden van mijn avonturen via mijn website http://woodyrat.blogspot.com. Heel mijn geschiedenis valt hier te achterhalen.

Zoals je ziet heb ik nauwelijks bagage, maar ik kon altijd rekenen op de warmte en de gastvrijheid van de mensen die ik ontmoette. Dank zij al deze vriendelijke mensen ben ik uiteindelijk ook bij jou aangekomen. Als je dit leest vraag je je wellicht af wat je nu verder met mij aan moet vangen?

Als je dit niet erg vindt wil ik graag een tijdje bij je blijven. Niet te lang, een week of twee bijvoorbeeld, want uiteindelijk moet ik verder gaan. Terwijl ik bij je ben, wil je dan iets laten weten aan mijn ouders en de vele mensen die mijn avonturen volgen via http://woodyrat.blogspot.com? Zij zouden het op prijs stellen dat je een mailtje met een beetje uitleg en indien mogelijk ook een foto stuurt naar woodyrat@gmail.com. Je mag ook altijd iets neerpennen in mijn gastenboek: een gedichtje, een tekening, of gewoon je naam of je ziet maar.

Als de tijd gekomen is, wil je me dan doorgeven aan iemand die je vertrouwt en waarvan je zeker weet dat die me verder helpt? Oh ja, ik word terug thuis in BelgiŽ verwacht op 9 september 2009 (09.09.09). Ik hoop dat je me achteraf blijft volgen via mijn website, maar kijk zeker op 9 september 2009. Want dan is er voor al de vrienden die ik op mijn reis ontmoet een verrassing.

Hartelijk dank.

So long, itís been good to know you.

 

Woody