TeHuurAanZee
  Particuliere verhuur met zicht op zee te Oostende door Christophe & Maaike De Jaeger - Dejonckheere.
Appartement voor 4 à 5 personen - Residentie 'Los Angeles' te Oostende
 
LA1
Gezellige living met panoramisch zeezicht
Het appartement is volledig vernieuwd en zeer gezellig ingericht in de sfeer van een vakantie aan zee. Er is een modern salon met “long chair” van waaruit u kunt genieten van het prachtige zicht op de zee en de dijk. Er is ook een leeshoekje met keuze uit verschillende tijdschriften.

LA2 LA3
Aangenaam terras
U kan ook buiten op ons terras genieten van de gezonde zeelucht en het mooie zicht op het strand van Oostende. Het terras is 4,5 m breed (over de volledige breedte van de living). Er is een ligstoel beschikbaar + een tafel met stoelen (zodat u op het terras rustig kan apertieven en/of eten).

LA4 LA5 LA6
Moderne ingerichte keuken
Er is een nieuwe ingerichte open keuken met warmelucht-/microgolfoven, elektrisch fornuis, afwasmachine en frigo met diepvriesvak. Uiteraard is er ook een volledig kookset aanwezig.

LA7 LA8
Home cinema
In het appartement is een TV (met kabeldistributie) en een DVD-speler met home cinema. Hierdoor kan u ’s avond of bij minder goed weer genieten van een leuke film zonder dat u het appartement moet verlaten. U heeft keuze uit heel wat films.

LA9
Comfortabele slaapgelegenheid
In het appartement is er 1 slaapkamer waar twee personen kunnen slapen in een stapelbed. De andere personen kunnen in de living rustig dromen in de 2 ingebouwde éénpersoons-wandbedden of in het 2-persoons divanbed.

LA10 LA11
Goede sanitaire uitrusting
Ons appartement aan zee beschikt over een afzonderlijk toilet zodat u en uw bezoekers niet telkens de badkamer moeten gebruiken. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een extra brede lavabo met sfeervolle verlichting.

LA12 LA13 LA14 LA15
Ruime hal met praktische berging
Er is een afzonderlijke berging in het appartement waar u gemakkelijk uw spullen kunt opbergen. Bovendien zijn er in de woonkamer grote ingemaakte kasten waar u ook heel wat gerief in kwijt kan.

LA16 LA17 LA18
Ideale ligging
Dit appartement is gelegen vlakbij het zeer kindvriendelijke strandplein van Mariakerke (op wandelafstand van de Casino van Oostende). Als u uit het gebouw komt, bent u onmiddellijk op het gedeelte van de dijk waar geen auto’s mogen rijden.
Vlakbij het gebouw is een Delhaize en een halte van de kusttram.

LA19 LA20
Praktische fietsstalling
U kunt gebruik maken van een gemeenschappelijke fietsstalling in de kelderruimte (verdieping -1). Met de fiets kan u gemakkelijk binnen en buiten rijden via de garagepoort aan de achterkant van het gebouw.
Oostende - Koningin der badsteden
Oostende wordt terecht de Koningin der badsteden genoemd. U kan tegelijk genieten van de drukke winkelstraten, de gezellige markten, het maritieme leven aan de jachthaven, de lange zee-promenade en de ruime stranden.
Dit samen met de enorme waaier aan culturele en gastronomische mogelijkheden, maken van Oostende de meest veelzijdige badstad aan de Belgische kust.

LA21
Hoe reserveren?
U kunt telefonisch reserveren op het nummer 0477/79 50 17 of via christophedejaeger@hotmail.com.
Zodra de huurprijs is gestort op rekening IBAN: BE88 0011 7774 9041 (BIC: GEBABEBB) wordt u een reservatiebewijs ter bevestiging toegestuurd.
Te huur per week / 14 dagen.
Buiten seizoen ook verhuur per weekend of mid-week.
  Week 14 dagen Mid-Week Weekend
Januari
Februari
Maart
April
280 500 190 160
Mei 330 600 200 170
Juni 380 700 240 200
Juli
Augustus
550 900 - -
September 380 700 240 200
Oktober
November
December
280 500 190 160
Kerst- & Paasvakantie 380 700 240 200
Krokus- & Herfstvakantie 380 - 240 200
Forfaitaire prijs van elektriciteit, verwarming en water:
  • Weekend / Mid-Week: 20 €
  • Week: 30 €
Enkele reacties van huurders:
Bedankt voor het gezellige appartement. Hopelijk tot volgend jaar!

Ria, Veerle en Martine.


Het weekend is zeer goed meegevallen. Hopelijk mogen we het hier nog eens overdoen.

Francis, Nathalie en Gwendoline.


Bedankt voor de leuke dagen aan zee dankzij jullie tof en gezellig appartement. Tot ziens!

Sam en Adam.


Ons verblijf is zeer goed meegevallen. Jammer dat de hond niet mee mocht.

Veerle en Pieter.


We vonden het hier zeer gezellig. Je hoort binnenkort nog van ons voor een volgend weekend in het voorjaar. Bedankt voor dit fijne verblijf!

Joeri en Kardien.


Het verblijf was zoals altijd héél aangenaam. We zijn lekker uitgewaaid!

Diane, Michel, Vince en Britt.