Contact
Route
TOPDIVERS International
Nieuws
 


Welkom op de website van Topdivers International

 

Topdivers staat voor " Trainingschool voor Onderwater Pro divers"en is sinds geruime tijd één van de meest gerenommeerde duikscholen in België en het buitenland.

Topdivers staat er niet alleen voor. Samen met verschillende duikscholen en freelance instructeurs zoeken wij naar de gepaste opleiding voor jou, op je eigen tempo en in je onmiddellijke omgeving.

Topdivers verzorgt zowel opleidingen in België als in het buitenland. Dit maakt het bv. aantrekkelijk voor onze studenten om hun buitenwater opleiding in warmere wateren te maken.

Het hoofddoel waarmee Topdivers zich profileert is het opleiden van " professionals " in het duiken. Professionals zijn mensen die beginnende en gevorderde duiker zullen opleiden en/of begeleiden in jullie duikactiviteiten.
Onze instructeurs werden onder veeleisende begeleiding opgeleid tot volwaardige professionals en zullen zeker jullie vertrouwen niet beschamen.
Naast tal van opleidingen uit verschillende federaties biedt Topdivers jou het volledige NAUI programma aan van Skin Diver tot Instructeur Trainer.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de NAUI opleidingen jou meer dan een degelijke opleiding zullen geven! NAUI Staat o.a. in voor het opleiden van duikers en astronauten bij NASA en ESA. Ook de universiteiten in de USA, Engeland, Spanje etc… en sportscholen in Nederland , Italië etc… geven de volwaardige NAUI opleidingen !!

NAUI is dan ook de oudste recreatieve duikorganisatie die in 1959 haar eerste instructeurs brevetteerde, waaronder o.a. Dr. Cousteau

Meer inlichtingen over onze duikschool en onze opleidingen kan je per email verkrijgen op info@topdivers.net of telefonisch +32 484 98 35 53.


 
 
276,00 €
 
543,20 €
 
                     
 
 
 
Suunto GEKKO Wirst
Divesystem MOD 40
       
 
Contact
Route