TAro Astro

 

Praktijk voor tarot en astrologie

 

Welkom bij Taro Astro! 

In onze praktijk kan u terecht voor een Astrologisch, Tarot of Numerologisch consult. Dit kan zowel persoonlijk gebeuren of via email. 

Astrologie is een geweldige manier om jezelf te leren kennen en je unieke kwaliteiten als individu te onderzoeken. De geboortehoroscoop geeft aanwijzingen voor de manier waarop je functioneert als mens en hoe je je leven kunt inrichten op de voor jou meest natuurlijke en succesvolle manier. Aanvullend kan ook een partner- of toekomstanalyse verhelderend zijn.

De Tarotkaarten geven weer wat zich afspeelt in jouw werkelijke zelf. Hierdoor krijg je meer duidelijkheid en wordt het maken van een moeilijke keuze makkelijker, levensvragen kunnen worden beantwoord en de kaarten kunnen je een kijkje geven in de nabije toekomst.

Bij Numerologie wordt ook vertrokken vanuit de geboortedatum en van hieruit worden de verschillende karakterkenmerken, capaciteiten of eventuele tekorten en gebreken afgeleid. Tevens wordt er een blik gegund op de toekomst wat u kan verwachten in het komende jaar op basis van uw persoonlijke getallen.