Kazen

(Dit is slecht een deel van ons volledige assortiment.)

  • Brandnetelkaas:

    Jonge hoevekaas 50+ met brandnetelkruiden.
  • Poppycheese:

    Themakaas rond Wereldoorlog I. Zacht witschimmelkaasje met papaverzaad, gepekeld in zeezout.
  • Mosterdkaas:

    Jonge hoevekaas 50+ met mosterdzaden.
  • Poperingse keikop:

    Zachte witschimmelkaas 50+ met hoppescheuten.

    Behaalde BRONS op de World Cheese Award '13 en '14. Behaalde 2e nominatie op de Gouden Tavola '14.
  • Tuinkruiden:

    Jonge hoevekaas 50+ met pikante kruiden.
  • Jong belegen:

    Half belegen (6 maanden) hoevekaas 48+.
  • Notelaar kaas:

    Jonge hoevekaas 50+met fenegriekzaden.
  • Jonge kaas:

    Jonge hoevekaas 50+
  • Italiaanse kruidenkaas:

    Jonge hoevekaas 50+ met italiaanse kruiden.
  • Oud Roeselare:

    Extra belegen (12 maanden ) hoevekaas 48+.
  • Pater Lievens:

    Halfharde hoevekaas 50+ met gewassen korst.
  • Brokkeloud Roeselare:

    Brokkeloude ( 18 maanden ) hoevekaas 48+.
  • Pater Lievens Light:

    Halfharde magere hoevekaas 30+ met gewassen korst.
  • Witteke van 't Groendal:

    Zacht witschimmelkaasje 50+van het camembertype.
  • Grand Cru:

    Halfharde hoevekaas 50+ gerijpt in abdijbier.

    Behaalde ZILVER op de World Cheese Award '15.
  • Heerlijkheid van Rumbeke:

    Zachte witschimmelkaasje 50+ van het Brie-type.
  • Délice de Houblonesse:

    Zacht roodsmeerkaasje 50+, gewassen met Marc de Houblonesse, een Marc op basis van hoppescheuten.

    Behaalde BRONS op de World Cheese Award '15.
  • 't Groendal Geit :

    Jonge hoevekaas 50+ op basis van geitenmelk.

    Behaalde BRONS op de World Cheese Award '15.
  • 't Groendal mager:

    Magere hoevekaas 30+.
  • 't Groendal Kruiden Light:

    Mager hoevekaas 30+ met tuinkruiden.