De nieuwe Nexus 310 / 210

De evolutie van NEXUS

Het nieuwe Nexus filtratie systeem heeft zichzelfbewezen tot het meest succesvolle koi filter ter wereld ! Inovatief disign en het gebruik van spitstechnologie hebben een produkt ontwikkeld dat met trots kan gebruikt worden door koi liefhebbers over de gehele werel.

Nu is de nexus nog beter dan voorheen !!!!

De nexus 310 en 210 met nieuwe functies , ontworpen om de nexus nog beter en efficiŽnter vuil te laten afvangen ,
makkelijker schoon en gebruiksvriendelijker te maken ,

u water nog zuiverder te maken !!!

De nieuwe Eazy -dat is de mechanische voorfilter , is vanop de bodem af helemaal herontworpen. Het is groter en laat meer en beter de waterflow door de statische K1. Dit betekend dat de nexus meer vast afval affiltert met als resultaat een nog betere herderheid van u vijverwater !
De terugslagklep die bevestigd is met de uitgang van de eazy heeft het schoonmaken eenvoudiger gemaakt als men in gedachte neemt dat vroeger een stuk buis op deze uitgang mocht voorzien worden bij het spoelen. De verbeterde waterflow betekend ook een meer efficiŽntere schoonmaking van de statische K1. De easy is nu voorzien van een doorzichtig deksel , dat verzekerd dat de exacte hoeveelheid K1 steeds aanwezig is en niet kan overvloeien.

Vroeger kon de nexus eigenaar wel eens problemen krijgen indien hij last had van draadalgen. Deze belemmerden de toevoer van water in de eazy met overstroming van het filter of drooglopen van de pomp tot gevolg.
Nexus 310 of 210 eigenaren kunnen nu geen problemen meer ervaren !!! In pomp gevoede opstelling is de nexus voorzien van een overloop en in gravity opstelling is de nexus voorzien van een bypass , wat wil zeggen dat , indien u de filter voor een langere tijd niet kan schoonmaken dan normaal , het water via een overloopsysteem of bypass toch het filter verlaat naar de vijver toe. Het filter zal steeds normaal werken , maar het overtollige water zal langs de bypass of overloop toch de vijver bereiken.

Nexus Eazy , filtratie voor de veeleisende koiliefhebber !!!
Meer weten ? KLIK HIER!