Welkom op mijn site!

Algemeen

Hallo, ik ben Jarre Knockaert, ik woon in Ieper. Ik ben 15 jaar oud, en op 2 april 16 jaar. Mijn hobby is voornamelijk gamen. Ik luister ook graag naar muziek, het liefst classic rock. Ik studeer in het SVC de richting Latijn. Ik ben in het 4de middelbaar. Ik heb 3 zussen en 1 broer, Folke, Joeke, Fobe en mijn broer Jeppe. Mijn ouders heten Carine & Johan. Ik ben ook part-time babysitter en ik speel een beetje gitaar. Mijn lievelingsfilmgenre is thriller, mijn lievelingseten is garnaaltjes. Mijn lievelingsreisbestemming is ItaliŽ. Mijn lievelingsgame is World of Warcraft.

Games

Mijn lievelingsgenre is MMORPG en FPS. Het spel dat ik het langst en liefst gespeeld heb is World of Warcraft.

Ik speel al sinds ik jong was games, maar vroeger natuurlijk veel minder. Ik begon zoals bijna elke kleuter met spelletjes zoals 'Putt-Putt' heel af en toe. Toen ik ongeveer een 8-jarige was zo'n 2 uur per weekend eens 'the Sims'. Rond 10 jaar speelde ik 'Battlefield 2142' of 'Runescape'. Toen ik 12 jaar was begon ik ongeveer met 'World of Warcraft'. Dit spel speel ik waarschijnlijk al het langste en speel ik nu nog soms. Nu speel ik voornamelijk 'Battlefield 3' of 'World of Warcraft'. Ik heb ook een Wii, hierop speel ik spellen zoals Guitar Hero, Super Mario Galaxy 2, Wii Fit, ...

Ik zal enkele spellen even kort voorstellen:

World of Warcraft:

World of Warcraft is een klassengebaseerde MMORPG. Dit houdt in dat de speler een eigen personage creŽert en in een virtuele wereld (vrijwel) vrij kan rondlopen. Deze wereld wordt naast computergestuurde NPC's ook bewoond door de spelers: De wereld is altijd "online", afgezien van de momenten dat de servers onderhouden worden door Blizzard Entertainment. De virtuele wereld blijft bestaan, ongeacht of de speler deelneemt of niet. In het spel draait het er in principe om het personage verder te ontwikkelen.

Battlefield 3:

Battlefield 3 is een first-person shooter en de opvolger van Battlefield 2, Battlefield 1942 en Battlefield 2142. BF3 is ontwikkeld door EA Digital Illusions CE en is uitgegeven door Electronic Arts.

Guitar Hero:

Guitar Hero is een reeks van muziekvideospellen, die ontwikkeld werd door Harmonix en wordt gepubliceerd door RedOctane. Vanaf Guitar Hero III werd de ontwikkeling overgenomen door Neversoft en RedOctane en voortaan gepubliceerd door Activision. Bij het spel wordt een gitaarcontroller geleverd die aan te sluiten is op het platform; de gitaar gebruikt knoppen in plaats van snaren. Alle gitaarmodellen die worden geleverd bij de verschillende delen van Guitar Hero worden stuk voor stuk afgeleid van echte gitaren van de fabrikant Gibson. Vanaf Guitar Hero IV worden er naast gitaar ook nog drums en zang toegevoegd.

Er zijn nog veel meer spellen die ik gespeeld heb maar dit zijn de voornaamste.

Muziek

Ik ben eerlijkgezegd niet zo'n grote muziekkenner maar ik luister er wel graag naar, ik sta er mee op en ga er mee slapen. Ik speel ook een beetje muziek op m'n gitaar of op 'Guitar Hero' ( zie games ).
Mijn favoriete muziekgenre is Rock. Ik luister graag naar bands zoals:
 • Nirvana
 • AC/DC
 • Linkin Park
 • Muse
 • Queen
 • Aerosmith
 • Alice Cooper
Als ik een favoriete liedje zou moeten kiezen is het waarschijnlijk deze:

Muse - Uprising ( op Guitar Hero )

Gezin

Mijn gezin is redelijk groot, we zijn met 7: mijn 2 ouders, m'n broer en mijn 3 zussen. Mijn vader is een engineur en m'n moeder is een kleuterleidster. Mijn broer heet Jeppe, hij is het oudste kind, hij is 20 jaar oud en hij studeert informatica in Gent. M'n oudste zus heet Folke, zij is 19 jaar oud en studeert voor kleuterleister in Gent. Mijn tweede oudste zus heet Fobe, ze is 17 jaar oud en studeert sociaal technische wetenschappen in het Immaculata te Ieper. Ik zelf ben het 4de oudste kind en mijn zus Joeke is het jongste kind en is 13 jaar oud en studeert sociaal technische in het Immaculata.

Films & Series

Ik bekijk vaak films of series 's avonds na school. Mijn lievelingsgenre van films is thriller. Ik heb niet echt een lievelingsfilm. Mijn lievelingsgenre van series is komedie. Mijn lievelingsserie is 'the Simpsons'. Ik zal eerst wat meer vertellen over series die ik graag zie, hier zijn enkele:

Series

The Simpsons Heroes How I met your mother The Big Bang Theory South Park
The Simpsons is een Amerikaanse komedieserie. De serie is een satirische parodie op een middenklasse Amerikaanse levensstijl belichaamd door haar familie van dezelfde naam, die bestaat uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. De show speelt zich af in de fictieve stad Springfield en parodieŽn op de Amerikaanse cultuur, maatschappij, televisie en vele aspecten van de menselijke conditie. Heroes is een Amerikaanse sciencefiction-dramaserie. De serie vertelt het verhaal van verschillende personen die op een dag door een vreemde zonsverduistering buitengewone gaven krijgen, zoals telepathie, het kunnen tijdreizen en kunnen vliegen. Deze personen komen er snel achter dat ze een rol spelen in het voorkomen van een catastrofe en het redden van de mensheid. How I Met Your Mother is een Amerikaanse komedieserie. De serie draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon en dochter vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn relaas begint in het jaar 2005. In de serie worden gedurende de afleveringen voor het vertellen van deze verhalen herhaaldelijk flashbacks gebruikt. The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica, ze spreken verschillende talen (zoals Klingon) en hebben allemaal een hoog IQ. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. South Park is een Amerikaanse animatieserie. De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier kinderen: Stan Marsh, Kyle Broflovski, Kenny McCormick en Eric Cartman. Ze wonen in het bergdorpje South Park in de staat Colorado en zijn al jaren boezemvrienden (hoewel Cartman vaak op gespannen voet staat met Kyle). De vier maken in hun omgeving de vreemdste gebeurtenissen mee, variŽrend van zaken als problemen op school of thuis tot natuurrampen en bovennatuurlijke of buitenaardse bedreigingen.

's Avonds bekijken ik ook graag eens een film, enkele lievelingsfilms:
 • Harry Potter
 • Pirates of the Caribbean
 • Saw
 • Simpsons: the Movie
 • The Smurfs
 • Fight Club
En nog veel meer...

Dit was mijn site! Voor meer info, contacteer mij via smartschool of Stuur me een e-mail!