Home | Verhardingswerken Berghmans Patrick | Patrick Berghmans


Verhardingswerken Berghmans Patrick is een uitstekende keuze wanneer u een aannemer zoekt voor de aanleg van opritten, terrassen, parkings en tuinpaden. Deze kunnen uitgevoerd worden in alle soorten materialen zoals betonklinkers, megategels, blauwe hardsteen, graniet, gebakken kleiklinkers en zo verder. VBP beheerst alle verkrijgbare formaten, kleuren en legverbanden. Niet enkel de vaste verhardingen liggen binnen onze mogelijkheden: dolomiet, kiezel, grind en dergelijke worden ook gespreid op aanvraag. 

Buiten de algemene verhardingswerken behoren het plaatsen van keerwanden in  L-profielen en het plaatsen van boordstenen, trapstenen en sierpalisades eveneens tot de mogelijkheden.

Tevens zijn alle soorten afsluitingswerken, zoals houten schermen, betonnen platen, draadafsluitingen en de daarbijpassende poortjes mogelijk bij VBP. Tot slot kan u bij ons ook terecht voor het plaatsen van houten carports al dan niet aansluitend op de afsluiting. 

De grondwerken die gepaard gaan met de uit te voeren werken neemt VBP alsook voor zijn rekening. Het afgraven, opvullen en nivelleren van gronden zijn eveneens mogelijk. 

Het is niet de bedoeling dat enkel particulieren bij ons terecht kunnen, ook kleine en grote ondernemingen krijgen bij ons onze gekende kwaliteit en service. Het is steeds mogelijk ons vrijblijvend te contacteren via de website, e-mail of telefonisch. We staan altijd klaar om u zo spoedig mogelijk verder te helpen. Er kan dan ook vrijblijvend een prijsofferte aangevraagd worden. Wanneer u ons contacteert, is het mogelijk om een afspraak te maken om de werken samen te bekijken. Samen met u wordt dan de beste oplossing voor uw werf gezocht. 

Om het u makkelijk te maken kan u op de website de meest courante catalogussen terugvinden, zodat u zonder veel zoekwerk kan nagaan welke materialen u wil gebruiken bij de uitvoering van het desbetreffende project.

Met enige trots kunnen we u bovendien melden dat Verhardingswerken Berghmans Patrick door klinkerfabrikant Stone & Style is vernoemd tot erkend plaatser. Meer informatie hierover kan u vinden onder dit tabblad.


© VBP 2012