Mathieu Kimberly
 WELKOM Beste bezoeker, Mijn naam is Mathieu Kimberly, woonachtig te Geraardsbergen (Belgie) Op mijn site kan je zien dat ik verzamelaar ben van vinyl. Dit alles is begonnen met het horen van een Lp van Elvis. Het geluid van vinyl is zo anders dan een cd. Mijn papa had nog enkele lp's van zijn papa, maar we konden er helaas niet naar luisteren. De reden daarvoor is omdat we geen deftige en werkende platenspeler in huis hadden. AlĂ©, t'is te zeggen papa had er enen maar wou deze niet aan mij geven daar deze van zijn papa is. Even later heeft papa en mama een platenspeler voor mij besteld, ik was zo blij .... Vanaf deze dag speel ik mijn eigen vinyl platen af op mijn kamer en krijg ik er niet genoeg van om vinyl op te zoeken samen met mijn papa. Wat ik graag hoor varieerd, van Elvis to Nirvana. Wie dus vinyl platen om het even van welke zanger of zangeres heeft, aarzel niet om mij te contacteren daarover en we kunnen misschien wel tot een overeekomst komen. Kijk voor mijn collectie en zo meer hier op mijn site. Alvast veel plezier, Kimberly LAST UPDATE : 07 - 01 - 2017 Records in Collection 31