banner (27K)

Welkom bij ACV Defensie

Welkom op de site van ACV Openbare Diensten - Defensie.

Met de start van het nieuwe jaar wensen we iedereen een gezond 2012 toe. Mag dit nieuwe jaar voldoening brengen zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak. Dat 2012 een jaar mag worden vol mooie herinneringen.

Deze site werd ontworpen ten voordele van onze militaire en burgerleden van defensie. Via deze weg willen wij de snel veranderende informatie over het departement "Landsverdediging" op een zo efficiŽnt mogelijke manier kenbaar maken.

Op deze "home"-pagina vindt u daarom per datum een link naar de laatst toegevoegde artikels. Deze artikels zijn eveneens te bekijken op de pagina "nieuws".

Vervolgens bieden we u een interessante tool aan om na een mutatie uw nieuwe militanten (en aanspreekpunt) op de werkvloer terug te vinden.
Deze info bekomt u door op de pagina "militanten" te klikken op de gemeente waar uw eenheid is gevestigd.

Interessante sites waar u allerlei nuttige informatie vindt over defensie, loopbaanbegeleiding, pensioenen, overheid, kinderbijslag, welzijn op het werk, indienen van een klacht bij defensie, aangenomen artsen, tandartsen en kinesitherapeuten, ... en nog veel meer kunt u ontdekken op de pagina "links"

Ten slotte vindt u op de pagina "Contact" de gegevens terug van de personen die steeds ter uwen dienste staan. Voor elk probleem, of voor elke vraag zoeken wij tesamen met u naar een oplossing

Mag ik u dan ook een aangename verkenning van deze site toewensen.

Met vriendelijke groeten

Walter Van den Broeck

Secretaris

ACV Openbare Diensten

Groep militairen

Abonneer u op onze nieuwsbrief!
whats_new (10K)