Yannick Van der Auwera's Blog

 

Over de auteur

Laat me mezelf even voorstellen, Ik ben Yannick Van der Auwera en hoewel ik mijn achternaam deel met een voormalige VT4-presentatrice, ben ik in uw oren waarschijnlijk volkomen onbekend. Dat klopt, ik ben nieuw in de mediawereld. Ik ben er op een niet voorziene manier beland na het maken van een foute studiekeuze. De liefde voor pen en papier (vandaag de dag, toetsenbord en computerscherm genoemd), en de honger om te schrijven hebben me uiteindelijk toch op het juiste pad gewezen. Daarom zou ik via deze weg datgene wat mij inspireert en aanzet tot denken met u willen delen.

Wat u mag verwachten

Laat me mezelf even verduidelijken. Ik zou hier kunnen muggenziften over actuele gebeurtenissen, politiek, wereldnieuws, en al die andere dingen die we dagelijks voorgeschoteld krijgen. Maar dat ben ik niet van plan. Althans, niet altijd. Hier en daar zal u wel eens iets omtrent die beruchtte termen te lezen krijgen, als het echt nodig is. Zo niet, houd ik het liever bij commentaarstukken over culturele nieuwigheden, film en entertainment.

Zoals u ondertussen al duidelijk is geworden kan u uw tijd hier komen verdoen tijdens een bezoekje aan de plee, het wachten kassa, een rit naar jouw persoonlijke plaats des onheils, et cetera. Sinds de gebruiksstatistieken van mijn nieuwsapp tijdens deze momenten de hoogte in peilen, vermoed ik dat er nog anderen zijn die dat fenomeen met mij delen. Daarom besloot ik uw lichtpunt te zijn door zulke momenten te vullen met een hapklaar artikel op mijn blog.