Once upon a time...

I'm just kidding, ik ga hier geen sprookje schrijven of zo. Maar wat wel? Een tekstje schrijven lijkt zo makkelijk, maar men kan er best van versteld staan hoe moeilijk het uiteindelijk blijkt te zijn!
Men zou kunnen een brief schrijven, maar aan wie dan? Wie gaat dit hier lezen? AHA vele vragen en geen antwoorden...
Laten we verder gewoon afspreken dat ik hier nog wat verder zever en dat zij die dit te lezen krijgen er maar mee doen wat ze willen

Sta mij alvast toe jullie te bedanken om mijn allereerste zelf geschreven website (jawel in HTML-code dan nog wel) te komen bekijken. Het is wellicht niet de beste website ooit, maar ik ben er toch heel trots op!

Misschien moet ik jullie ook een beetje inlichten over wat hieronder nog staat.
Deze webspace diende tot nog toe namelijk louter als "server" voor foto's op te zwieren. Die staan er natuurlijk nog steeds op, of toch de laatste die ik er ooit op geplaatst heb.
Ik wou ze jullie toch nog niet ontnemen en heb dus hieronder er een link naar voorzien. Dit was meteen ook een gelegenheid om nog wat meer codes te oefenen en binnenkort zal ik ook het woordje "link" in de vorige zin tot een link naar de link omtoveren. (Hm dit begint ingewikkeld te worden, niet?)
Naast de link naar mijn foto's van Amsterdam, heb ik ook een linkje gemaakt naar mijn web-log, altijd boeiend om lezen.
Tenslotte ben ik zo vriendelijk geweest om jullie de kans te geven mij vragen te stellen via mail, dus aarzel niet en stellen maar... (Je mag me natuurlijk ook altijd complimentjes mailen of zo hoor...)

Zo ik ga het hier bij laten en eens naar het resultaat kijken!

DAAAAG


Foto's van Een dagje Antwerpse Zoo


Mijn blog met nog meer leuke teksten


Mij een mailtje sturen?