Afsnis - Gent

Optreden in Cafe Afsnis te Gent (vlakbij St Jackobs)
try-out optreden voor Coming bands.

High mensen, hier freek met een verslagje over onze slag te Afsnis.

de verkenners waren juist, de vijand was aanwezig. het onverschillige publiek, wat een terreur in een cafe dat ik kende nogwel, van toen ik nog nachtwerk deed en om acht uur 's morgens pinten zat te heisen in Afsnis. 
En nu mochten wij er optreden in 't teken van Comming bands of moeten we het Free Bands noemen. We speelden er een set die door weinigen meer dan onszelf werd gesmaakt. Het publiek was lam, applaus was er weinig of uit medelijden, sfeer was er alleen op het podium, wij probeerden te rocken de mensen zaten aan een tafelje te praten over auto's, gsm's, wasmachines en vibrators. De mood was er niet het was een opwarmertje voor wat later een zalige ervaring zou blijken. 
Maar ondanks deze zaken vond ik het een leuke tijd op het kleine podium spelen met mijn vrienden. Want het was alweer een hele tijd geleden dat Abyss nog live te zien was in Belgik, druk met de europese tournee, U begrijpt dat wel. Dus in mijn nopjes was ik
, lawrence was in top vorm tijdens de nummers, ertussen was hij euh... laten we zeggen expirementeel, chris was smoot ass ever en jorgen had twee stokjes in de hand waarmee hij leuke slagjes deed op een vreemd apparaat, hij noemt het zijn drum. 
Dus wij mochten optreden, kregen spaghettieee, kregen gratis drank en kregen bergen kritiek. Maar het deerde ons niet, daar we opwarmden voor later. Met dank aan Block en Takashi voor de Full Vegan Support, aan de spaghettieeemakers en die kerel die het organiseerde. 
Ook met dank aan Cidrick en Wim om te komen luisteren aan al de rest: stik je vinger ije gat, Abyss assworshipingrimjobrock hell yeah cocksuckers!!!

Freek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click here if you do not see the buttons on the left

Edited by Gilbert Chris (C) 2001 chris@abyss-be last update: maandag 11 april 2005