Brugsche Met'n Fest 2005.

Zaal Effeta, Polderstraat St-kruis (Brugge) aanvang 13hr
inkom: 5

andere optredens van:

  • Wrong'em boyo (kiezmer/ska)

  • I Witness (Death metal)

  • Wost (Folk/gipsy)

  • Koentekraafs (anarcho-tralala)

  • + 1 extra band

Inderdaad, en daar was eindelijk het Brugse MettenFest, wat een plezier. 
Pintjes is het enige wat ik kan zeggen, oja we hebben gespeeld ook. 
Ik denk met onze instrumenten, we kregen lekkere lassssagne, zes drankbonnetjes. 
Ik besteede onmiddelijk al mijn bongs aan pintjes en werd getrakteerd door fans, u weet hoe dat gaat... Bob Marley speelde een nummertje of drie. Genoeg ingrediknten dus om een zalig optreden te spelen. 
u weet wel zooeeeen die spontaan en lekker vuil in elkaar zit, een die loopt zoals het moet, losjes, smerig en met heel veel plezier, en foutjes. 
Want het moet gezegd worden dat de gietaarspeler van deze band enkele fenomenale blunders ten beste gaf. Een gave waar maar weinigen over beschikken. Maar tevens verneukte hij de stukjes die echt belangrijk waren niet. En ook dat mag gezegd worden. 
Lawrence daarentegen, breek mijn muil niet open, met zijn reclame,
steunde hij kennelijk mensen uit het publiek die heel erg enthousiast deden tijdens ons optreden, dus dat is goed, en hij zong de sterren van de hemel, wat een geluid. 
Als ik dronken op het podium sta speel ik veel blunders, dat is waar, maar erger vind ik dat ik dan minder naar lawrence zijn zang luister. Omdat hij op optredens, in mijn ogen, zijn beste zangprestaties neerzet, echt waar. 
Chris was Chris. daar waar hij moest zijn, aan de vertrouwde basis waarop dronken gietaristen steunen. 
Jorgen hoorde ik op de achtergrond, maar bracht ik geregeld een bezoekje. Omdat hij daar anders alleen vanachter zit. Het publiek was geweldig, er was applaus, men riep zelfs jui... Met hier en daar een fluit ertussen, je moest erbij zijn.
want die zatlappen van de bierleeuw waren er ook. En die mannen waren schitterend, zorgden volledig voor de ambiance. Krusty zong alweer toog je tetten mee. Danke Krusty. 
Pieter van "The Crash" wast er. Merci khrel, Wouter en Blockie stoenden te glunderen. Dat is ook altijd een goed teken, Koene wast er, De Held. An, Maggie en Sarah Jane woaren de female support. zen under tetn nie getoogd mo ze woarn der agliek. die tetn. tsa wh zien. joene. hhn ip je mulle. 
Dank aan de BRUGSE ZOTTEN voe ralles. zaligenavond, echt woa. Volgend jaar ben ik weer aanwezig op het Tetten Fest. 
Abyss is blieje dasse mochtn speeln ip junder fhhstje. 
leve de vrede

Freek.

 

Click here if you do not see the buttons on the left

Edited by Gilbert Chris (C) 2001 chris@abyss-be last update: maandag 11 april 2005