Jeugdhuis Kontrabas, 27 september 2003

Als je een drummer vraagt hoe z'n laatste optreden was, krijg je meestal een verdwaasde blik en een antwoord in de richting van "eeuughhh?".
Niet anders was voor mij het optreden in Jeugdhuis Kontrabas, het enige wat ik daar achter die potten en pannen kon horen was een zompig geluid "wwhoooooooooo...".

Maar bon, tot daar de ervaringen van een bijna-dove-drummer!
Het bleek daar allemaal zeer netjes georganiseerd in JH Kontrabas, en het publiek was al even sappig als de stokbroodjes die we aangeboden kregen van deze mensen.

De opkomst was gigantisch, als iedereen daar een vierkante meter vloer had zou ik sterk overdrijven. Je hoort het al: we hebben weer eens een super-sterke set mogen spelen, iedereen heeft er zich keigoed geamuseerd en de pinten gingen over de toog alsof het gratis was.

Gelukkig hebben wij bij Abyss een zeer goeie bassist met een NOG betere vrouw: dankzij de prachtige videobeelden die An voor ons maakte heb ik nu ook nog eens kunnen genieten van dat optreden.

Voor het podium was het geluid schitterend, te merken aan de loeiende gitaarsolo's, een zanger om "U" tegen te zeggen, een bas waarvan je staat te schudden op de vloer en een drum waarvan je vier uur later nog niet kan slapen... 
Wat wil je nog meer? 
Mensen: boek Abyss, boek ABYSS!!!

En nog even dit: WEERAL prachtige vrouwen achter die toog in het café, ik begin die mannen er stilaan van te verdenken dat ze die daar zetten om NOG meer pinten te tappen! Commercianten!!! ;o)

xxx
Jorgen

freek en zeeltje in de Kontrabas te ingelmunster

freek zele en chris in de kontrabas te ingelmunster

jorgen in de kontrabas te ingelmunster

lawrence in de kontrabas te ingelmunster

 

Click here if you do not see the buttons on the left

Edited by Gilbert Chris (C) 2001 chris@abyss.be last update: maandag 10 november 2003