Preselecties Beachpop rally te Zemst

Zaterdag 13 september speelde Abyss op de preselecties van de Beachpoprally te Zemst (nabij Mechelen)

We stonden op het podium samen met 6 zeer getalenteerde groepen. het was de eerste keer dat ik op een rockrally allemaal zeer goede groepen aan het werk zag. De kwaliteit lag werkelijk zeer hoog. Jammer van de organisatoren dat ze niet veel tot geen reclame voor dit evenement gemaakt hadden. de opkomst was naast het entourage van de bands bijna nihil (weeral)

We speelden een set van 25 minuten (meer tijd werd er niet gereserveerd per band) die 'swung' had (commentaar van de jury) ondanks er zeer weinig volk stond probeerden wij er het beste van te maken (wat niet zo vanzelfsprekend is, getuige ondergetekende)

Na de optredens werd er door de organisatoren wat positieve punten over de bands gezegd en werd de winnaar onthuld (dit was Camaro uit Perk) die ik jammergenoeg niet aan het werk zag wegens te late aankomst. Over Abyss werd vermeld dat ze Goeie teksten en muziek brachten met een frontman met swung die ondanks het weinig publiek toch probeerde Ambiance te maken, ze konden zeker een grote zaal aan.

Zoals steeds zijn de (weinige) fotos zeer goed gelukt en in Zemst zijn er Knappe Barmoeders ;) (is het niet F en J)

enjoy the pictures en cu soon on stage

freek metalFreak te Zemst

freek en zeeltje te Zemst op de preselecties van beachpop

jorgen Superdrumdrum te zemst

zeeltje en jorgen te zemst

 

Click here if you do not see the buttons on the left

Edited by Gilbert Chris (C) 2001 chris@abyss.be last update: maandag 10 november 2003