STARTBLAD AWEL, WA 'S DA ? JANTJES KRANTJE DE PRUTSER JOUW MENING

Diegene die nu nog altijd niet door heeft dat 'em door het systeem genaaid wordt, moet wel een oen of een oelewapper zijn of 'em moet pas zijn teruggekomen van een jááááárenlange vakantie op Mars. Je kan er mee lachen of je kan er mee wenen doch weet dat de bevruchter van dit alles er zich wreed mee amuseert en het werkt bovendien nog eens therapeutisch. Straf, hé. Andere uitbarstingen van zijn prettig gestoord brein vind je op zijn blog (Jantjes krantje bij seniorennet) waarvan de eerste 1000 dagen voor het gebruiksgemak in een boek werden gegoten bij unibook.com (was vroeger zo en werd nu : www.shopmybook.com) voor de liefhebbers natuurlijk, wat dacht je wel.


Het is niet van gisteren doch van veel verder in de geschiedenis van dit lappeke vaderlandse grond dat vastgesteld werd dat het heersende systeem structureel vierkant draait en dat bij naderende verkiezingen de burgers steevast voorgehouden wordt er structureel iets dient te veranderen. Maar wat stel je vast ? Doe eens een inspanning.

Doe geen moeite, beste sitebezoeker, het antwoord is nochtans zeer eenvoudig en gaat als volgt : zolang het systeem de politici en de financiële wereld er goed aan verdienen en er zelfs beter van worden, mag je er donder op zeggen dat er structureel niks zal veranderen.

'k Zei het toch. Een eenvoudig antwoord, is 't nie ? Heb ik gelijk of heb ik gelijk ?