[Startpagina]
[Historiek]
[Activiteiten]
[Contact]
[Linkpagina]
[Nieuwshoek]
[Kaart/reisweg]
BirVer Accountants
Burgerlijke vennootschap
ovv Com. Ven.
Historiek

Birgit Vercruysse studeerde in 1997 af aan de Handelshogeschool (thans Lessiushogeschool) in Antwerpen als licentiaat Handelswetenschappen met als specialisatie Accountancy-Fiscaliteit. Sindsdien is zij werkzaam in de accountancy-sector. 2 jaar later volgde nog een postgraduaat Fiscaliteit aan Belgische Kamer van Rekenplichtigen.
Ondertussen verzorgde zij reeds als zelfstandige in bijberoep de administratie van enkele KMO’s. Dit leidde in 1999 tot de oprichting van Birver GCV. Doordat er meer en meer de vraag kwam naar fiscaal en boekhoudkundig advies werd besloten om een erkenning als accountant-belastingsconsulent aan te vragen.
In 2004 werd Birver GCV omgevormd van handelsvennootschap tot een burgerlijke vennootschap en kwam onder toezicht te staan van Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten. Deze stap leidde tot de partnership met Luk Poupaert die de titel Accountant-Belastingsconsulent behaalde in 2005.
In 2007 behaalde Birgit Vercruysse eveneens deze titel waardoor Birver Accountants beroep kan doen op twee erkende Accountants - Belastingsconsulenten.