U wordt doorgestuurd naar onze nieuwe website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WEBWINKEL

   MAIL   

 TOONZAAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright : Adbv-pools

Beste bezoeker,

Via deze weg willen we u laten kennismaken met onze firma en uw zoveel mogelijk informatie bezorgen omtrent het aanleggen van een zwembad.Via het menu boven & links kan u eenvoudig door onze website bladeren.

Op onze website vindt u een heleboel informatie, maar waarschijnlijk zijn er nog vragen waarvan uw het antwoord niet terug vindt.Aarzel zeker niet om dan contact met ons op te nemen om ook hier informatie over te verkrijgen.

Onze website wordt geregeld aangepast.Neem dus af en toe eens een kijkje.Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze promoties, geef ons een seintje via e-mail.

Neem zeker eens een kijkje in onze webwinkel.Hier zijn tal van materialen terug te vinden, alsook nuttige informatie.Uiteraard kan je hier ook uw bestelling plaatsen.

Kom ook gerust eens langs in onze toonzaal.Wij helpen u graag verder bij eventuele aanschaf of aanleg van u droomzwembad.Alle nodige materialen en producten voor het onderhouden van zwembaden en spa's zijn bij ons verkrijgbaar.

Wij wensen je veel surfplezier !!!

Bert Verstrepen - Wendy Hoefkens   ADBV-POOLS bvba

Nieuw - update:

 

~ Alles over de NIEUWE Intelliflo zwembadpomp

 

 

 

 

 

De andere website                                                                               Free counter and web stats