Start Feedback Inhoud Personal Coach Contact  

      ADCOMI :   “Ademkracht   Mieke Cox        

 

Reisweg Les Barreaux

Workshop enneagramcoaching en transformational breathing®

Via het enneagram kan je ontdekken wie je echt bent en welke “rollen” je speelt. Je ontdekt waar je kracht zit en je krijgt inzicht op het voorkomen van je valkuilen.

Hoe je ademt geeft weer hoe je in het leven staat. Onze adem hebben we altijd bij ons en is onze grootste bron van levenskracht.

Transformational breathing® is een ademtraining die een positieve invloed heeft lichamelijk, mentaal, emotioneel en geestelijk vlak. Deze ademhalingstechnieken kunnen toegepast worden bij stress, hyperventilatie, astma, angsten, schuldgevoel, overdreven controle…en vele andere klachten.  Het trainen van ruim te ademen vanuit de buik versterkt ons immuunsysteem.

Ik vergezel je op een workshop naar het hartje van Frankrijk om je de kunst van het ademen te leren beheersen. Op een sfeervolle plaats in een zacht glooiend landschap ligt domein “les barreaux”. De feeërieke omgeving en de huiselijke sfeer zorgen onmiddellijk voor een ontspannen gevoel zodat de oefeningen optimaal hun werking kunnen uitoefenen. Een plaats en een workshop om helemaal tot jezelf te komen, te herademen !!!

De workshop gaat door van

Donderdag 4 november tot zondag 7 november 2010

Vrijdag 29 april tot maandag 2 mei 2011

Kostprijs workshop en verblijf : 395,00 €

Inschrijven via info@adcomi.be of telefonisch 0495-888 116

De inschrijving is definitief na storting op rekeningnummer 979-3515501-32 van adcomi

 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan dirkodeurs@hotmail.com.
Laatst bijgewerkt: 26 september 2010