AES-international gezelschapsbureau
welkom / prijs / contact / linkjes
 
Bij AES-International bent u altijd in goed gezelschap

 

AES heet u welkom op de site!

Deze site is uw bezoekje zeker waard. U kan hier informatie vinden over de diensten die wij u aanbieden. Ook de prijslijst is maar een klikje weg. Ons personeel wordt ook doorgelicht. U kan andere interessante sites vinden bij linkjes.

Vriendelijke groet

Anna-Elisabeth Senior

 

Wat doet AES?

Wij zijn een gezelschapsbureau dat zich richt op u, de jongeren van gisteren. Bij ons staat u helemaal centraal. U vraagt, wij draaien!

Onze diensten kunnen worden ingedeeld in 3 categorieën:

  • gezelschapdienst: Eén van onze uiterst bekwame gezelschapsdames-of heren komt u persoonlijk een bezoekje brengen. U kan eens goed praten bij een lekker stukje taart of een goede borrel. Heeft u meer zin in een kaartspelletje of het bezichtigen van oude foto's geen probleem.De diensten van AES zijn op uw maat gesneden.
  • Uitstappen: Onze uitstappen zijn heel uiteenlopend. Van een bezoek van enkele uurtjes aan het plaatselijk kerkhof of het koffiehuis tot een weekend in de ardennen. De keuze ligt bij u, meer informatie vindt u bij prijslijst.
  • Feest: Eén keer per jaar geeft AES-International een heus feest in een prachtige spiegeltent. Sfeer gegarandeerd! Een live orkest met liedjes van toen voert u weer 30 jaar terug in de tijd. Elke klant wordt uitgenodigd. Er zullen bussen rijden van elke regiohoofdstad in Vlaanderen.

Meer Informatie? U kan altijd een mailtje sturen naar anna-elisabethsenior@info.be

 

 

   
   
 

De Inhoud van deze website is volledig fictief. De aangeboden diensten/producten en voorgestelde personen bestaan niet echt. Deze website is gemaakt als oefening voor de les webdesign.


© 2006 AES-International info@aes-international.be