Welkom op AfKay's Homepage !
   
| Over mezelf | Fotootjes | Unief | Gastenboek | Interessante Links | Bezigheden | E-Mail |

 

Welkom op de (ahum) fantastische website van AfKay. Let u maar niet op die ogen, maak u geen zorgen, voel u niet bekeken. Maar, let op! Ik kan helemaal niet instaan voor de schadelijke gevolgen die een bezoekje aan deze (hypnotiserende) website teweegbrengt aan jullie zwakke, weerloze geestjes. Want hetgeen jullie hier allemaal zullen zien en lezen is onvoorstelbaar (ahum - alweer lichtjes overdreven).

Wat kunnen jullie van deze website verwachten? Ik zal in de eerste plaats proberen op deze website iets meer over mezelf te vertellen (als er al zo veel te vertellen valt (;-)). Verder ga ik trachten een paar fotootjes van mezelf en mijn vriendin (neen, niet de pikantste foto's) en vrienden op het net te zetten. Er komt ook een afdeling m.b.t. de Universiteit van Gent en meer specifiek de opleiding Rechtsgeleerdheid, waar ik ga proberen zoveel mogelijk nuttige links te plaatsen (ook i.v.m. het studentenleven) en mijn eigen samenvattingen, voor zover deze nog niet hopeloos achterhaald zijn (feedback van jullie, beste lezers, is gewenst). Er komt ook (ooit nog wel) een gastenboek, waarin jullie jullie commentaar (negatief, maar zeker ook positief :)) kwijt kunnen en tenslotte komt er ook nog een aparte pagina met interessante links naar vanalles en nog wat.

Planning

Maandag 6 augustus 2001
De bedoeling is dat ik in de komende dagen (weken?, maanden?, misschien zelfs jaren???) ook de andere pagina's van deze website in orde ga brengen. Wellicht zal het op het net zetten van de foto's voor het laatste gehouden worden. Prioriteit zal gelegd worden op de makkelijk af te werken pagina's en het gastenboek, en nadien op de iets ingewikkelder en uitgebreider pagina's. In ieder geval zal ik trachten jullie op de hoogte te houden van de wijzigingen/verbeteringen op deze pagina.

Vrijdag 10 augustus 2001
Mijn laatste dag op mijn vakantiejob bij Volvo te Brussel... Neen, dit wil niet zeggen dat ik tijd te veel heb, kijk maar naar den datum van het vorige planningsbericht... Wat hebben we zoal gedaan in den voorbijen tijd? Deze pagina is vooreerst terug geupdated, met dit berichtje. Daarnaast ben ik bij "over mezelf" blijven steken waar ik zat (op een foto na), maar dat komt zeker nog in orde!!! Verder heb ik een tweetal fotootjes toegevoegd van mezelf en m'n vriendin, de rest is er gewoonweg nog niet (ik moet nog foto's trekken), vandaar dat symboolke . Ook den unief is onaangeroerd gelaten (t'is nog altijd vakantie hè, hoewel het nu den moment is om er aan te werken ;)). Vermits ik nog geen scriptje heb voor het gastenboek, worden jullie gegevens dan maar (als alles goed gaat tenminste) doorgestuurd via e-mail en zal ik die manueel moeten verwerken (amaai, nog wa meer werk voor mij, pffff :)), maar ik doe dit zo snel mogelijk. Tenslotte heb ik een paar links toegevoegd, suggesties zijn steeds welkom!
Voilà, da wast. See you, den AfKay.

Maandag 3 september 2001
Amaai, die arme scholierkes die vandaag alweer naar 't school moeten... De volgende slachtoffers die terug naar de leslokalen gaan moeten keren, zullen de hogeschool-studenten zijn (hihi). Ikzelf mag me nog gelukkiger prijzen, want ik moet slechts herbeginnen ergens halfweg oktober denk ik... Nu ja, uiteindelijk moeten we allemaal ooit eens terugkeren naar die lesbanken dus... Het is alweer vrij lang geleden dat ik nog eens iets gedaan heb met deze website, maar ik moet toegeven dat ik nen sukkelaar ben als het aankomt op het up-to-date houden van mijn website. Ik heb wel een klein excuus, dat normaliter dezen avond nog opgelost zou moeten zijn, en dat is, ik ben al een goeie maand mijn adsl-aansluiting thuis kwijt, omdat ik toen iets wou installeren om mijn website online te brengen... (ironisch niet?). Tot nu toe heb ik steeds een beroep kunnen doen op mijn goede vriend Fjoerie, maar dienen armen stakker zit nu met zijne tweede zit, dus kan ik hem moeilijk lastig vallen he... Wat heb ik vandaag allemaal veranderd? Wel, eigenlijk niet veel, maar beter dat dan alweer niets veranderd te hebben he. Bij "Over Mezelf" heb ik de tekst die er stond eindelijk vervangen door de tekst van mijn allereerste website, uiteraard geupdated daar waar nodig. Verder is er eigenlijk nog niet zo veel veranderd ... Maar daar zal verandering in komen natuurlijk ;-) .
Tot een dezer dagen dan? Den AfKay.

Zaterdag 29 september 2001
Ik ben nu ongeveer reeds 25 uur en 45 minuten wakker. Ik zit hier samen met mijn vrienden (Fjoerie, Tofke en P.xel) op een LAN-party te Wieze rond de klok spellekes te spelen en ik heb me totnogtoe nog maar weinig verveeld. Ik ga van deze pc-gelegenheid echter meteen ook gebruik maken om mijn website eens up-to-date te brengen. Vermits ik in de afgelopen weken al heel wat activiteiten ondernomen heb, ben ik tot het besluit gekomen een extra pagina aan deze site toe te voegen, namelijk "Bezigheden" (deze naam kan eventueel nog gewijzigd worden, maar wegens een kleine vermoeidheid kan ik op nie beters komen...). Het is nu bijna een maand geleden dat ik nog eens iets aan deze site veranderd heb, en tot mijn grote spijt behoor ik vanaf maandag dus ook tot die groep sukkelaars die weer naar de les moet, maar ik heb toch een maand respijt gehad hè ;). Ik wacht nog steeds op een aantal responsen op mijn gastenboek, maar ook daar zal er hopelijk verandering in komen , vermits ik aan den Fjoerie gevraagd heb of ik z'n script mocht lenen voor op mijn site. Goe, ik ga dan maar wa werken aan die andere pagina's en ik zal misschien nog juist een klein stukske hier toevoegen als ik gedaan heb. --- Voila zoals beloofd een laatste toevoeging nog om jullie te laten weten dat ik het uiteindelijk 44uur volgehouden heb, daarna zijn mijn ogen gewoon toegevallen (net na een gevoel dat vergelijkbaar is met heel zat zijn (en dit zonder ook maar een druppel alcohol aangeraakt te hebben)). Toedeloe, den AfKay.

Vrijdag 9 november 2001
Jawadde!! Nu is het echt wel lang geleden dak iets veranderd heb eh... Awel, wa staat er zoal allemaal in het vooruitzicht (wel te verstaan in de hoop dat het er ooit ook wel eens effectief van gaat komen eh ;))? Ten eerste heb ik van onzen nonkel Fjoerie een scriptje gekregen om mijn gastenboek te laten functioneren en als da in orde is, stuur ik iedereen van Team Fjoerie wel een meejltje dat ze ook bij mij terecht kunnen. Daarnaast is het, zoals jullie allemaal wel weten, nog maar onlangs mijn verjaardag geweest. Dit betekent ook een verjaardagsfeest met de familie (binnenkort) en dus een financiële steun voor mezelf... :) Ik heb ondertussen al besloten wat ik allemaal ga doen met mijn verjaardagsgeld en het eerste (de rest weet ik eigenlijk nog niet, dus al wat overschiet vliegt op m'n magere spaarrekening die nu al aan het kwijlen is van de goesting ;)) is een scanner kopen, dan kan ik eindelijk mijn Fotootjes-pagina aanvullen... Beste menskes ik ga u laten, ik moe voort, ge hoort nog van mij. Den AfKay.

Zaterdag 10 november 2001
Voila, ik ben er weer. Ik moest gisteren vlug weg vandaar dat ik mijn tekstje niet volledig kunnen afwerken heb . Ik zou ook dringend eens werk moeten maken van de sectie "Unief", dus ik zal beginnen met het maken van een structuur, die dan op een later ogenblik verder ingevuld kan worden. Bij de links kan ik er misschien ook nog wat toevoegen, maar dat is eigenlijk minder dringend. Ook het item "bezigheden" zou eens moeten ingevuld worden , en zoals ik daarnet al zei, zal dit later aangevuld worden daar waar mogelijk met fotootjes :). Spijtig genoeg heb ik dit jaar vrij veel werk voor den unief dat ik echt niet kan laten liggen zoals in alle andere jaren, en bovendien ben ik nu volop mee aan het doen met "The Nokiagame 2001", dus zou het toch wel kunnen dat alles in een slowmotion tempo aangepast zal worden, maar ik doe m'n best :) . Het is uiteraard aan jullie om regelmatig eens naar m'n site te surfen en te kijken eh ;). Greetz, den AfKay.

Donderdag 31 oktober 2002
Kuch Kuch! Effe het stof van mijn update-inspiratie afgeveegd ;) . Tja, what can I say? T'is net geen jaar geleden dat ik deze pagina (jaja, deze pagina, want ik heb ondertussen al een paar fotootjes toegevoegd) aangepast heb. Maar er is verbetering op komst, en daar zijn verschillende redenen voor : ten eerste heb ik inderdaad vorig jaar een scanner gekocht (voor de geïnteresseerden een "HP 5470") met m'n verjaardagsgeld. Ten tweede ben ik sinds vorige week woensdag (23 oktober 2002) de trotse eigenaar geworden van een mega-fantastische supergoeie portable. Er was namelijk opnieuw een aktie in den Aldi : ze verkochten portables van het merk Medion met als hoofdkenmerken een P IV 2,53 Ghz processor, 256 MB DDR Ram, een harde schijf van 40 GB, een DVD/CD-RW combo drive en 64 MB GeForce 440 Go grafisch geheugen... En dit alles voor een echt wel redelijke prijs (€ 1799). Laat ons zeggen dat ik 'em ondertussen al eens uitvoerig heb getest en het is gewoonweg nie te doen hoe goed deze portable wel is!!! Ten derde en tenslotte eigenlijk ook ten vierde is het zo dat ik geen unief meer doe en werkzoekende ben (en geloof me, veel werk is er precies niet... :( ). In juli heb ik mijn specialisatie-opleiding Europees Recht goed afgewerkt en (na ondertussen een vakantiejob van een maand en een reisje naar Las Vegas) intussen ben ik sinds 10 september avondschool beginnen volgen. Ik volg nu een driejarige graduaatsopleiding aan het BME : analyst-programmeur. Dit leek in het begin een makkie te worden, maar ik kan u verzekeren dat mijn mening intussen gewijzigd is. Enfin, ik zal jullie wel op de hoogte houden van mijn resultaten... Naast dit beëindigen van mijn voltijdse studies heb ik mezelf ook een soort van planning opgelegd (vandaar die "en ten vierde"), waardoor ik in principe elke week iets zal doen in verband met mijn website : hetzij hem daadwerkelijk aanpassen, hetzij iets leren in verband met websites, zoals bv. Macromedia Flash Mx. Maar zoals altijd moet ik eerlijk blijven, dus die planning die ik voor mezelf heb gemaakt wordt niet altijd strict opgevolgd... maar ik doe m'n best!
Nu, na dit alles kan ik enkel nog zeggen dat jullie af en toe eens zullen moeten komen kijken naar de veranderingen die ik aangebracht heb.
Tenslotte nog deze vooruitzichten : vanavond gaat Team Fjoerie op stap. Eerst een spaghetti in "Den Kastaar" en daarna nog eenen drinken in den Irish Pub. Voor degenen die niet konden meegaan : lees het verslag bij de "Bezigheden" . Zaterdag aanstaande vertrek ik voor 3 dagen samen met mijn Anneke naar Londen (er staat die "bobbies" daar 't een en 't ander te wachten, muahahaha :)). Daarvan kunnen jullie dan fotootjes en misschien enkele anekdotes verwachten op m'n site. Als voorlaatste (wat nu in mijn hoofd zit tenminste) activiteit die ik moet vermelden, hebben we de jaarlijkse "Spaghetti-avond chez Carbone" en tenslotte is er op 23 november 2002 nog een feestje, georganiseerd door ons aller eigen "Dlummel" (Chinees voor u-weet-wel-wie).
Voila. Ik denk dat ik het nu hierbij ga laten. Greetz, Den AfKay.

Always un-der construction

^ Terug naar boven ^Gemaakt met CoffeeCup HTML Editor 8.9
Copyright Frederique Niemegeers - 2001