AGALEV ALKEN
Home Actualiteit Voorstelling De Standpunten Jong AGALEV Contacten Discussieforum

 

Home
Actualiteit
Voorstelling
De Standpunten
Jong AGALEV
Contacten
Discussieforum

 

WELKOM BIJ AGALEV!

 

 

Goeiedag, dorpsgenoot en welkom op de website van AGALEV-Alken.

Wij zijn heel fier dat wij met dit nieuwe communicatiemiddel kunnen uitpakken, want we zijn er zeker van op die manier twee vliegen in één klap te vangen:

  1. Wij kunnen nu heel eenvoudig én snel aan iedere Alkenaar alle mogelijke nieuwsjes doorspelen die betrekking hebben op onze gemeente. Ik denk dan uiteraard aan belangrijk politiek nieuws uit onze gemeente, interessante agendapunten op de gemeenteraad maar zéker en vast ook initiatieven van verenigingen, buurtfeesten, sportmanifestaties, noem maar op!

Als je onze website eens rustig doorloopt, merk je snel dat we je een zo breed mogelijk informatief aanbod willen bezorgen.

  1. Minstens even belangrijk vinden wij echter dat jullie ons zoveel mogelijk reacties doorsturen. Wil je met een actie beginnen rond een verkeersvrije straat, vind je dat er toch dringend wat extra-groen in de buurt bij mag of heb je wat tips voor onze groene raadsleden? Laat van je horen of beter gezegd, laat van je lezen!

Reeds járen timmeren wij met AGALEV aan de weg hier in Alken om jullie, burgers van onze gemeente, "veel dichter bij het gemeentehuis te brengen". Het jaar rond proberen wij iedereen zoveel mogelijk informatie te verschaffen via onze Alkernatief.

Dit kanaal blijven we zeker gebruiken. Alleen bieden we je met onze website een extra-service aan die - wij herhalen het - op een interactieve manier hopelijk heel wat mag losweken bij "internettend Alken"!

Veel leesgenot en graag voor ons hetzelfde!

 

Pol Schats,
politiek secretaris
AGALEV-Alken