Hobbies

Animals


*26 juli 2006 : Een beetje paniek in de keet !!!*

Met deze extreem warme temperaturen, (het is al 3 weken een hittegolf hier) vriest baasje altijd yoghurtpotjes in, zodat wij hier yoghurtijsjes krijgen. Das lekker zenne, vooral de ananas, das mijne favoriete smaak. Maar eergisteren heb ik het lege potje ook mee opgegeten... en baasjes waren héél ongerust. Ik heb wel wat buikpijn gehad en ook nog wat diarree, maar eigenlijk gaat alles nu heel goed.

*30 juli 2006 : Sint Bernard Meeting in de Sahara te Lommel*

Hoi hoi, nu moet ik toch iets vertellen zenne ! We zijn naar de Sahara geweest en daar heb ik heel veel soortgenootjes gezien, het was zalig ! Er waren zelfs een paar puppies bij, amai seg die zijn snel, ik kon die nie volgen met lopen. Ik heb in het zand gerend en ik ben ook in het water geweest, maar ik heb nie gezwommen, ik durf da echt nie. Zelfs met koekjes ging ik nie ver het water in, tot aan menne buik en nie verder !!! Toen baasje mijne bal in het water gooide, ging Deus die voor mij halen, hihihi, zo charmant vond ik het. We hebben ook samen geposeerd :

Darcy en Deus, knap koppeltje ! Allen het water in, behalve Darcy

Toen baasje ver het water inging op zo een plank, was ik toch ongerust, ik ben dan toch een stukje het water ingegaan en dan is ze naar me toegekomen en heb ik haar ne dikke knuffel gegeven. Op het einde is er ook nog ne groepsfoto gemaakt, het was een hele fijne dag.

Lekker knuffelen Groepsfoto

*3 augustus 2006*

Haaidiehoo, ik ben in vakantiestemming!
Het zonneke schijnt nog wel, dus ik neem mijn voorzorgen, zie ik er nie ongelooflijk cool uit ???

I'm so cool

*8 augustus 2006*

Tumdidumdidum, ik heb in die zak van de hoedjes nog een leuke muts gevonden, ik was er lekker op aant knabbelen toen baasje een beetje boos werd... en toen moest ik de muts opzetten :

Dzjingelbells Dzingelbells Moet ik nou echt die idiote muts op ? Ik knabbel er liever op !

*12 augustus 2006*

Hihihi ik ben weer eens heel stout geweest ! Baasje was in de tuin aant werken en ik ben stiekem binnengegaan en heb een kussen van die wittekes gesloopt. Ook een speeltje dat maar lawijt bleef maken als ik erop knabbelde, irriteerde me, dus heb ik het kapotgedaan. Het was hard werken want ik ben erna in slaap gevallen.

I had fun ....

*13 augustus 2006 : Eindelijk een familiekiekje ! Mooi eh !*

Familiekiekje

*24 augustus 2006*

Hoog tijd om nog eens te poseren, samen met baasje ! Zeg nu zelf, de liefde straalt er vanaf :

Mooi poseren.... Baasje ik wil spelen !!

Lekker baasje plagen Ok ok, effekes braaf zijn en naar het vogeltje kijken

Ga naar de volgende pagina en bekijk de foto's van de St Bernardusfeesten in Nieuwpoort

22 september 2006 : Darcy viert haar eerste Halloween bij ons!*

Baasje kwam thuis met een paar kisten vol rare dingen. Ze noemt het sierfruit, maar voor mij lijken het wel speeltjes. Jammer genoeg mag ik er nie mee spelen... ik heb er wel stiekem eentje gepikt en ben daarmee naar het gras gegaan. Toen ik erop wou beginnen knabbelen, kwam baasje aangelopen en die was heel boos, ze zegt dat het niet voor te eten is... jammer.

Wa is me da hier allemaal... da zijn toch geen speeltjes ?? Pfff, ik moet erbij poseren maar mag er nie aankomen

En dan staat er ineens een héél vreemd wezen op onze koer... en nog een rare madam op het terras... gekke bedoening is da hier zenne !

Vreemd wezen gesignaleerd op onze koer... kzal da maar goed bewaken zeker ? Pfff, ik word moe van dat waken !

Dag madam, wie zijde gij en wa stade gij hier te staan ??? Pfff, die madam zegt wel nie veel eh...

Laatste update 11 oktober 2006 : Ik voer actie ! www.stopfoiegras.be ! Mijn foto (met dank aan Diane) is opgenomen in hun galerij ! Yiha !

Photobucket - Video and Image Hosting

Ga naar de volgende pagina van Darcy

Terug naar Belle and Phoebe