ALL TECHNICS ENGINEERING BVBA

TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF
Voorstelling bedrijf
Sedert 1997 zijn wij actief als "all round" installatie bedrijf technieken . Gestart als klein installateur (Eenmanszaak) voor particuliere woningen zijn we vandaag gegroeid tot een professioneel team (Vennootschap All Technics) dat instaat voor het ontwerp en de uitvoering van elektriciteit , sanitair , centrale verwarming , domotica , klimaattechniek , automatisatie , data/telefonie netwerken en dit in hoofdzaak voor openbare diensten , de industrie en privé projecten. Ons als partner in uw bouwproject betekent een concrete prijsofferte , een degelijke studie , prima opvolging , correcte uitvoering en natuurlijk een dienst na verkoop die 24u/24 - 7d/7d voor u klaarstaat !

Ons bedrijf is volledig ondersteund door grotendeels zelf ontworpen software die de projecten begeleid van prospectie tot oplevering . We zijn één van de weinige bedrijven die alle technieken beheerst , zo kunnen wij alle techniek in een gebouw (of verschillende) op elkaar aankoppelen , beheren , op afstand onderhouden, controleren en eventueel aanpassen !

Voorbereiding is steeds het halve werk !
Alle projecten worden van de start af grondig voorbereid , besproken en berekend of nagerekend . De klant weet vooraf perfect wat hij mag verwachten , welke materialen we zullen aanwenden en of de installatie alles bevat wat hij wenst . Plannen , schema's en materiaalvoorstelling vormen hierbij onze essentiële werkinstrumenten . Ons bureau beschikt over de modernste apparatuur voor de berekening , visualisatie en afdruk van de installaties .

Vraag vrijblijvend onze prijs eens voor uw project !
Wij zijn ervan overtuigd u een zeer concurrentiële prijs te kunnen geven voor al uw projecten , onze klanten zullen dit zeker bevestigen. Uiteindelijk vervangen we op de meeste werven twee tot drie installateurs die normaal elke techniek apart uitvoeren. U hebt geen idee hoeveel tijd en uiteindelijk kosten wij u kunnen uitsparen door bij de uitvoering alles tegelijk te kunnen verwezenlijken.

Voortdurende kwaliteitsverbetering !
Kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen bij ons , wij zijn pas tevreden als we werk kunnen afleveren waar we trots op kunnen zijn en voortdurend werken we er aan om het nog beter te doen.