Alternatieve geneeswijzen

Kaartleggen

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Philippe. Mijn hoofdberoep is bediende in een bankkantoor. Hiernaast ben ik ook astroloog, voetreflexoloog, kaartlegger en doe ik aan handoplegging. Massages van rug en/of nek kunt u ook bij mij bekomen.

 

Kaartleggen is een heel leuke en aangename manier om kennis te maken met jezelf en antwoorden te vinden op vragen of problemen die je hebt waar je alleen geen oplossing voor vindt. Kaarten voorspellen je toekomst niet. Ze geven je vooral inzicht in situaties en antwoorden op vele vragen. Is uw relatie stukgelopen en wilt u weten of er nog iemand op u wacht? Weet u niet meer hoe uit de crisis te geraken? Komt uw leven op een dood spoor te zitten? Zijn uw kinderen van u vervreemd? Heeft u problemen die u graag wil verlichten? Bent u degene die graag wil weten hoe het verder zal verlopen? De kaarten zullen u inzicht geven en een hart onder de riem steken. U ziet het leven misschien helemaal anders. Laat u begeleiden, mail mij en voor u het weet liggen uw inzichten klaar.

Er is ook een mogelijkheid om een vraag te stellen per e-mail. Dat kost 5 /vraag. U krijgt het antwoord per e-mail gestuurd.

 

 

Mijn gegevens.

 

Philippe Dillen

E-mailadres: hetnieuwelicht@live.be