Zaterdag 26 juli

Vanmorgen zijn we opgestaan om 5u30(13u30 in Belgie), en hebben ontbeten in het hotel: verse zelfgemaakte wafels en getoast brood (dat was alles wat er te krijgen was, buiten nog wat donuts, en vieze rare gekleurde cornflakes... alles kwam uit de machine va het deeg van de wafels tot het fruitsap enz... toen we wachten op ons vervoer naar de plaats waar onze RV ( mobilhome ) stond bleek er ook een "tikken" eitje, maar daarvoor waren wij blijkbaar te vroeg).  
En dit alles met enkel piepschuimen borden en plastieken bestek! ( makkelijk voor de afwas, maar vreemd voor ons )


ontbijtruimte

Daarna werden we opgehaald door de verhuurfirma van onze RV.  Eerst een uurtje uitleg over hoe alles werkt. Alleen denk ik nog steeds dat we een soort "pikkels" nodig hebben, zoals bij een caravan, alleen vinden we die nergens. Ik denk dat we vannacht misschien wel zeeziek zullen worden, want er ligt niemand stil in bed in ons gezinnetje. We zijn met onze motorhome vertrokken naar de Wal-mart en een andere supermarkt en hebben inkopen gedaan. Het rare is dat ik nergens wijn of champagne heb gevonden, dat zullen David en ik nog eens moeten uitzoeken !!! 
Rond 12 uur vanmiddag ( 18.00 in België) vertrokken we dan vanuit Denver naar het noorden toe. Eerst was de "innerstate 25 " erg druk(bijna van de baan gereden door de escorte van één of andere vip), daarna werd het alsmaar kalmer.


FOTO INNERSTATE 25


Dan reden we nog even langs de Rocky Mountains, met besneeuwde toppen... wat zouden we hier graag eens komen skien.

Sneeuw


Na 100 mijl verlieten we de bewoonde wereld.


weg4    

weg


Jammer dat we onze auto vergeten zijn.... want zo kan het ook.....( zie hieronder )

RV en Auto De auto (hier Christine hare) gewoon achter de mobilhome!

Na nog eens een goede 100 mijl kwamen we aan in Douglas, het eerste stadje na bijna 180 km. Hier verblijven we voor onze 2e nacht. Hier nog een foto van onze camper.

camper

Eens aangekomen, zijn we gaan zwemmen in het (verwarmd!) buitenzwembad. Dat was nodig, want buiten is het 96° F(35°C).

zwembad

lieselotte

Home

27 juli