2 juli 2010

Vanmorgen waren we om 4 uur wakker, wat best wel acceptabel is als je weet dan het thuis dan al 1 uur in de namiddag is.De kinderen sliepen tot 5 uur.
Om 7 uur kwamen ze ons al halen om de camper(een RV heet dat hier) op te halen, net toen we wilden gaan ontbijten.

Na een ritje door San Francisco kwamen we aan in het verhuurkantoor. Daar kregen we een splinternieuw model van nog maar enkele weken oud. Er was zelfs nog geen nummerplaat aanwezig, maar we mochten blijkbaar ook zonder rondreizen, een papiertje achter de voorruit volstaat!

Het was wel even wennen, met zo'n gevaarte rondreizen. Vooral als je weet dat we vandaag zowat elke stopplaats zijn voorbijgereden, en we dus elke keer moesten terugdraaien. Vandaag bezochten we vooral wat winkels, de ene om eten in te slaan, de wal-mart om non-food aan te schaffen(plastieken bekers en borden, strijkijzer, kuisgerief...) en tenslotte een outlet om wat kleren en dergelijke te kopen, vooral voor Lieselotte, want haar bagage in ondertussen wel in San francisco aangekomen, maar ze is ook vanavond nog niet bij ons. Op de kamping hadden ze wel een telefoontje gekregen dat het wellicht voor morgen zal zijn. Afwachten dus, want morgen is het zaterdag en daarna zondag de 4e juli(de nationale feestdag), en ook 5 juli is een halve feestdag, dus.... Mogelijk zien we de bagage pas terug over 2 weken als we terug in San Francisco zijn.

We zitten nu in een haventje; in het binnenland was het vandaag 25 graden, maar hier aan zee is het weer een heel stuk koeler.
We maakten Spghetti en gingen daarna slapen.

3 juli

index