geschiedenis | wijn | grappa | vakantie

 

geschiedenis

 

Andreas Mampaey

Zestien jaar geleden heb ik de kans gezien een oude, vervallen fattoria op te kopen. De eerste twee jaar heb ik zeer intensief moeten restaureren aangezien de fattoria dateert uit 1827.
Nadat het meeste werk gedaan was, ben ik stilaan wijn beginnen verbouwen. Het was een schot in de roos, het bleek een enorme passie voor mij te zijn. In de beginjaren was ik voornamelijk op autoconsumptie gericht maar na enkele jaren kreeg ik meer grond in bezit en kon ik mijn productie stevig uitbreiden tot wat ze nu is. Ik kan toch met enige fierheid stellen dat ik op dat decennium wijn verbouwen al een zeer goede naam heb verworven inzake wijnen en grappa’s.

Na enkele jaren kreeg ik geregeld vrienden op bezoek aangezien ik beschikte over een grote fattoria. Zo ben ik op het idee van agriturismo gekomen. Mensen kunnen in de fattoria een verblijf boeken, gaande van weekends tot een maand of langer.

 

Voor meer info, druk hier

 

De inhoud van deze website is volledig fictief. De aangeboden producten en voorgestelde personen bestaan niet echt. Deze website is gemaakt als oefening voor de les webdesign.