CLinic andrew Mclean

De Clinic

 

Dr. Andrew McLean komt op zaterdag 14 mei 2011 naar België voor een educatieve clinic. Dit gaat door in de manege ‘Ferme Equestre’ te Louvain-la-Neuve (www.ferme-equestre.be). Andrew zal beginnen met een inleidende presentatie van ongeveer 2 uur waarin hij de bewezen principes achter zijn trainingssysteem zal toelichten. Nadien zullen 5 demonstraties volgen waarbij verschillende trainingsaspecten aan bod zullen komen om een zo volledig mogelijk overzicht van het ganse trainingstraject te geven. Andrew zal continu uitleg geven aan de toeschouwers, die ook vragen kunnen stellen. Na de positieve reacties vorig jaar zal Andrew ook dit jaar in het Engels spreken waarbij de organisator instaat voor vertaling naar het Frans en, zo nodig, het Nederlands.

Ontvangst van deelnemers begint om 9uur. De presentatie zal aanvangen om 9u30. Er zal een middagpauze voorzien worden en de demonstraties zullen tot ongeveer 17u30 duren.

 

 

Deelname als actieve toeschouwer vereist voorafgaande inschrijving via McLeanclinicBelgium@hotmail.be en kost 45€ per persoon voor de volledige dag (maaltijden en drank niet inbegrepen). Op dit e-mailadres kan u ook terecht indien u nog vragen heeft. De manege is gelegen aan de Avenue des Arts 30, 1348 Louvain-la-Neuve.

 

Indien er de dag zelf nog plaatsen beschikbaar zijn, zullen extra deelnemers toegelaten worden aan een prijs van 50€. De organisatie behoudt zich wel het recht voor een maximum in te stellen en mensen te weigeren.

 

Drank zal ter plaatse te koop zijn. Sandwiches moeten op voorhand besteld worden bij de mensen van de Ferme Equestre.

 

 

Wij hopen jullie talrijk te mogen begroeten voor een zeer leerrijke ervaring op 14 mei 2011.

 

Indien er voldoende belangstelling voor bestaat, kunnen eventueel lessen met Andrew georganiseerd worden op zondag 15 mei. Prijzen op aanvraag.