Iedereen staat in relatie met iemand anders. Op persoonlijk vlak, op vriendschappelijke basis, tussen partners of op professioneel vlak. En niet altijd loopt het even vlot of zoals jij dat zou willen.

Maar jij wil daar nu iets aan veranderen.

Bij aplus coaching bekijken we samen jouw persoonlijk verhaal. Vanuit een neutraal standpunt overlopen we jouw visies en we scheppen klaarheid waar jij misschien chaos voelt.

Ik help je als personal coach via individuele begeleiding de stappen te zetten waar je zelf aarzelt door angst voor het onbekende, omwille van de angst om te falen, door beperkingen zoals geld, gezondheid of kennis.

Als mama en plusmama heb ik ontdekt en ervaar ik zelf voor welke uitdagingen elk lid van een nieuw samengesteld gezin (NSG) komt te staan. Begeleiding van plusouders naar een evenwichtige relatie is dan ook mijn specialisatie geworden.

Daarnaast organiseer ik verschillende workshops, waarbij ik kleinere groepen mensen samenbreng om inzichten en kennis te delen. Zo zijn er o.a. de workshops voor plusouders en workshops voor omgang met jouw engeltjes en duiveltjes.

Tijdens mijn Master Mind trainingen beleef je wat positief denken betekent en wat het voor jou kan opleveren.

Praktisch

Jouw persoonlijke situatie bepaalt welk traject het meest geschikt is om jouw doel te bereiken.

Na een eerste korte kennismaking via mail of telefoon maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is steeds kosteloos. Deze persoonlijke kennismaking staat in het teken van jouw uitdagingen en doelstellingen.

Als het klikt bekijken we samen welk coaching traject best bij jou past. We leggen vervolgens verdere afspraken vast.
Alle gesprekken, inclusief een oriënterend gesprek, vinden plaats op het adres van aplus coaching of online via skype, webinars e.a.

Ik sta voor een onbevooroordeelde, discrete en gemoedelijke manier van werken.

afspraak

actueel


"Aplus in Flair"Lees meer...