Select other language:

Introductie

Zon, zee en witte stranden, dat is de Costa Del Sol! Gelegen aan de schitterende, heldere blauwe Middelandse Zee. Gezellige terrasjes, restaurants en wandelen langs de boulevard. De strandliefhebber, de sportieve vakantieganger of degene die zich wil verdiepen in de cultuur en genieten van de natuur, vele pretparken voor de kinderen. De Costa Del Sol biedt het allemaal.
 
Of u nu wilt genieten van een welverdiende rust of juist een actieve vakantie wilt met een bruisend nachtleven aan de kust, wij bieden u de mogelijkheid om een appartement te huren aan de Costa Del Sol.
 
Deze prachtige appartementen en penthousen gelegen in het hart van de Costa del Sol en zijn omringt door schitterende golf banen. Dit alles met alle comfort van zwembaden, tennisbanen, luxe indeling van de appartementen, eigen garage box en een lift maken van dit een ideale plek om te genieten van de mediteraanse zon.
Als u een auto huurt geven wij u 50 euro retour op de huurprijs van de huurauto ongeacht bij welke firma u deze auto huurt.
 
(1.) Eigen garage, (2.) Binnenzwembad, (3.) Buitenzwembad geschikt voor de hele familie, inclusief een peuterbad (4.) Diep buitenzwembad, (5.) Appartementen,
(6.) Tennisbanen.