APPARTEMENT  GUARDAMAR

Info

Type:Appartement 4de verdiep nr2  Puerto Principe 1
Adres/ Calle Ingeniero Juan Garcia nr 22/24 Guardamar del Segura 03140 Alicante
Gebied: GUARDAMAR De Segura
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bebouwd: 65 (m2)
Zwembad: Gemeenschappelijk
Airco: H / C Oriëntatie: Oost
Dichtstbijzijnde luchthaven: Alicante / San Javier
Dichtstbijzijnde golfbaan: La Marquesa Golf, Quesada
Dichtstbijzijnde snelweg: N332 / AP7
Dichtstbijzijnde strand: Guardamar

Dit heel mooie en rustig gelegen 2 BED+1 BADKAMER luxe appartement met airco(warm en koud) op de 4e(en hoogste verdieping), is op loopafstand van het centrum van Guardamar de stad en het strand, waardoor het een fantastische vakantiehuis is. Het appartement(met lift) heeft een woonkamer met TV / eetkamer, aparte volledig ingerichte keuken(elektrisch kookvuur, oven,microgolf,wasmachine,enz..) twee slaapkamers met extra inbouwkasten en een badkamer met dubbele douchebak. Er is een op het oosten gelegen balkon(inclusief rieten tuinstel) met glas gordijnen waar ge zicht hebt op het prachtige zwembad. Het solarium met 2 ligbedden bevind zich langs een private toegang op het dak. Bed en badlinnen zijn aanwezig. Er is tevens een afgesloten privé parkeerplaats(nr 36)

Informatie over het gebied
Guardamar is een pittoresk stadje met een van de grootste stranden van Spanje, het meet  11 kilometers. De zon, zand en zee maken het een hele Guardamar ervaring, het belichaamt de typische zomer aan zee vakantie. Onder zijn vele attracties is er het prachtige strand met een mijl van schoon gouden zand. Restaurants en typisch Spaanse bars zijn geopend voor lunch en diner of zelfs een snelle hap aan de oever. Guardamar ademt een zeer relaxte sfeer, een zorgeloos gevoel dat verleidt reizigers niet alleen tot zien, maar ook tot opgaan in de cultuur. Heerlijk wandelen aan het strand of een avondwandeling naar het park zijn slechts enkele van de activiteiten die de moeite waard zijn. Woensdag is marktdag, waar men kan rondwandelen en genieten van de typische Spaanse cultuur.  Een natuurlijke dennenbos leidt tot de duinen, de zee en tot slot de jachthaven. Alle activiteiten worden uitgevoerd in een rustig tempo, zonder de drukte van het kosmopolitische leven. Natuurlijk, net als alle andere Spaanse steden, Guardamar weet hoe om te feesten. Het komt tot leven in fiesta tijd, wanneer de zon ondergaat. Een fantastisch straatfeest verleidt zowel lokale bewoners als toeristen tot genieten de hele nacht.

Nuttige tips
Dichtstbijzijnde supermarkt Masymas op 300 m
Dichtstbijzijnde discotheek op 500 m
Hoofdstraat centrum op 400 m
Strand van Guardamar op 20 min wandelen.
Jachthaven La Marine op 1500m
Huurauto op luchthaven(vb 1 week 100€)
Luchthaven Alicante met de auto op 20 minuten.
Huisdieren verboden!

Verhuring hoogseizoen(juni, juli, augustus,september)
1 week 400 €
2 weken 750 €
3 weken 950 €
4 weken 1200 €

Er wordt steeds een waarborg van 400€(nieuw interieur) gevraagd, dat samen met de hoofdsom van verhuring gestort wordt. Wanneer de verhuring beëindigd is, wordt de week daarop de waarborg teruggestort.


Verhuring tussenseizoen(maart,april,mei)

1 week 300 €
2 weken 450 €
3 weken 700 €

Verhuring laagseizoen(oktober t/m februari)

1 week 200 €
2 weken 350 €
3 weken 500 €


Verhuring op lange/kortere termijn(minder dan week), gelieve contact op te nemen

Speciaal tarief voor overwinteraars

E-Mail:looisbodygym@skynet.be Tel/0032475230863

Poets en was bedrag

Er wordt een éénmalig bedrag gevraagd van 80 €
Inclusief;appartement poetsen,was van linnen en handdoeken

Voorschot

Voor reservaties wordt er eerst een voorschot van 20% gevraagd.
De hoofdsom wordt ten laatste 2 maanden voor datum betaald(of via overschrijving)).

Waarborg

Er wordt steeds een waarborg van 400€(nieuw interieur) gevraagd, dat samen met de hoofdsom van verhuring gestort wordt. Wanneer de verhuring beëindigd is, wordt de week daarop de waarborg teruggestort