CoRe inergetix

Wat is het ?

Sedert ongeveer een jaar werken wij, in onze medische praktijk, met het CoRe systeem, een gecomputeriseerd Quantum Bio-feedback systeem, waarin we steeds meer mogelijkheden ontdekken. Je kunt het vergelijken met meer bekend klinkende namen als de QXCI (SCIO), Mars III, Quantec, E-Lybra etc. Wij hebben indertijd, na lang zoeken en vergelijken, voor de CoRe gekozen omdat ons de zeer uitgebreide informatie op de site van de ontwikkelaar van het systeem Kiran Schmidt (een duits fysikus) het meest aansprak in diepgang en eerlijkheid.
In onze praktijk gebruiken wij de CoRe in de 1ste plaats om op korte termijn een differentiaal diagnose te krijgen die we dan verder controleren en verdiepen dmv Prognos meridiaandiagnose, bloed en ontlastingsonderzoek, homeopatische anamnese etc. Maar ook de behandelingsresultaten doen ons toch telkens weer versteld staan.

Omschrijving van de nieuwe eigenschappen:


1. Nieuwe Software
CoRe Inergetix System 4.0 zal hetzelfde zijn voor alle gebruikers en bestaande gebruikers kunnen upgraden van 3.2 zonder kost als ze het systeem reeds minder dan 12 maanden hadden. We maken deze grote stap ook extern door van versie 3.xx naar 4.xx te gaan, omdat deze vernieuwing We voegen in deze vernieuwing software functionaliteit toe, die u toelaat om 3 nieuwe hardware toestellen aan te sluiten en te gebruiken, dewelke zijn: de geluidskaart van uw computer, de Bioresonantie module en de Plasma Generator. Deze stap brengt het CoRe Inergetix System nu ook in de wereld van de energetische medicatie. Onthoud alstublieft dat tot nu toe CoRe uitsluitend een Informationeel Toestel was, maar door zijn reproduceerbaarheid, functionaliteit en grootte van zijn databank misschien de beste in zijn markt.

Informationeel in evenwicht brengen is gelimiteerd in effectiviteit door oorzaken die liggen op informationeel niveau, zoals controle functies in het lichaam of mentaal-emotionele problemen, en kan de andere niveaus en problemen indirect beïnvloeden. Het toevoegen van energetische functionaliteit aan het CoRe Inergetix System geeft ons nieuwe kracht om het energetische niveau direct aan te pakken met de beschikbaarheid van licht, geluid en electriciteit als dragers van specifieke informatie. Precies dit is het punt dat de hybride technology zo uitzonderlijk maakt, niet alleen beginnen we de principes en technieken die noodzakelijk zijn op het informationeel niveau te ontrafelen, we hebben nu ook de technologie om deze informatie naadloos met het breedste spectrum van welbekende fysische energieën te leveren.

2. Hologram Generator
De Hologram Generator die bestaat in een witte ruis diode en analoge digitale converter is een nieuwe hardware toevoeging die waarde heeft toegevoegd aan de korte termijn analyse modus door hoge snelheid informatie meting (die meestal van toepassing is op acute gevallen) voor versie 3.2 maar is nu in Update 4.0 een integraal deel van het vereenvoudiging van de realtime bioenergetische en bioinformationele terugkoppeling modus.

3. Interface
Verschillend van het informationeel niveau, waar we enkel informationele (symbolische) verbindingen, hebben we voor het energetisch niveau fysische elektrische verbindingen nodig. Om dit te vergemakkelijken hebben een nieuwe interface geïntroduceerd die 5 BNC verbindingen heeft, plus een audio verbinding alsook een met goud bekleed remedie dienblad, die ook elektrisch verbonden is. Via deze interface kan u ook verbinden met de nieuwe hand-elektroden, voetplaat-elektrode, uw computer, en optioneel de plasma generator, een geluids systeem of de nieuwe BioResonantie module.

4. Nieuwe electroden
Ook hier verhogen we de standaard in energetische medicatie door onze ergonomisch gevormde hand-elektroden die verschillende principes van biogeometrie vormgeven, die op zichzelf werken als informationele vereenvoudigers door de lichaambewustheid en energiestroming te verhogen, die ogenblikkelijk kan ervaren en gemeten worden. We gebruiken ook enkel roestvrij staal en goud bekleding voor de voet elektroden om optimale contact eigenschappen en een lange levensduur van het oppervlak, dat eenvoudig gesteriliseerd kan worden, te kunnnen garanderen.

5. Bioresonantie Module
In deze module zijn een hoge resolute arbitraire golfvorm generator en 2 kanalen, om elektrische veranderingen in de patiënt te meten, aanwezig. Dit toestel laat een hoge betrouwbaarheid van de gegenereerde frequenties toe (tot 2 MHz), wat verschild van de alleenstaande interface, die slect frequenties tot 20 KHz kan produceren. In verschillende experimenten zijn hogere frequenties veel effectiever gebleken, door hun hogere energie en penetratie diepte. Lostaand van dat laat de module ook toe om de amplitude en de golfvorm, die een belangerijke rol spelen in het doel om het signaal zoveel mogelijk te personaliseren, te kiezen. Ongekend door zijn kleine grootte, bevat het ook het circuit om hoge resolutie 2 kanaals elektrische metingen van de reacties van de patiënt uit te voeren. Dit toestel heeft geen nood aan zijn eigen voeding en word gevoed door de USB verbinding, waardoor de mogelijkheid om serieuze elektrische schokken te krijgen verdwijnt.

6.Plasma Generator
De BioResonantie module kan ook de Plasma Generator aansturen, die gemoduleerd plasma licht gebruikt om energieën en informatie diep in de weefsels van de persoon, die voor de ontladende tubes zit, te brengen. We gebruiken 2 tubes gevuld met verschillende edelgassen als drager van de aangeleverde golflengte. Deze hardware, samen met de gesofistikeerde informationele methodes van de CoRe Inergetix software zijn in staat om resonerende frequenties ogenblikkelijk te detecteren en de energetiserende effecten zelfs na een heel korte blootstelling objectief te ervaren. Buiten dat bewaart het systeem ook een databank van meer dan 1000 condities en gerelateerde frequenties die kunnen geselecteerd worden met 1 klik.

Informational and Energetic Medicine in one System

Energy controlled by the informational level... specific to the client, reproducible, in constant feedback, and effective. BioenergeticMedicine.org