spotlogo

Bedrijfsvoorstelling

Ons bedrijf is gespecialiseerd in klimatisatie van gebouwen. Of nu gaat om een woning of om een bedrijfsgebouw wij hebben altijd wel een passende oplossing voor u. Wij verkopen producten van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Ons ervaren team installeert alles vakkundig. Tevens bieden wij een uitstekende service en zorgen voor het onderhoud van uw installatie.

kwaliteit

Kwaliteit tegen betaalbare prijzen,
uitstekende service inbegrepen!

Als gecertifieerd bedrijf kan u zeker zijn dat kwaliteit bij ons belangrijk is. Dat kwaliteit ook betaalbaar moet zijn, vinden wij ook belangrijk. Om de kwaliteit te ondersteunen, bieden wij ook nog eens een uitstekende service aan, die de betrouwbaarheid van onze producten en diensten verder ondersteunt.

Meer informatie nodig, vraag het via het invulformulier: contact »


service

Onze service en ondersteuning

Wij bieden al onze klanten een uitgebreide service en ondersteuning op de door ons geleverde/geinstalleerde producten. Onze onderhouds- en hersteldienst is de perfecte partner om u de service en ondersteuning te bieden die u nodig heeft.


onderhoud

Eigen onderhouds- en hersteldienst

Heeft u problemen, onze hersteldient komt langs om het probleem op te lossen. "Beter voorkomen dan genezen" is het motto van onze onderhoudsdienst. Maak tijdig een afspraak voor het onderhoud van uw installatie.