High Quality Service

Kwaliteit tegen betaalbare prijzen,
uitstekende service inbegrepen!

Als gecertifieerd bedrijf kan u zeker zijn dat kwaliteit bij ons belangrijk is. Dat kwaliteit ook betaalbaar moet zijn, vinden wij ook belangrijk. Om de kwaliteit te ondersteunen, bieden wij ook nog eens een uitstekende service aan, die de betrouwbaarheid van onze producten en diensten verder ondersteunt.

Meer informatie nodig, vraag het via het invulformulier: contact »


Living klimatisatie

Warmtepompen

Wij leveren en plaatsen warmtepompen voor de ruimteverwarming en koeling van uw woning. Onze installaties kunnen ook zorgen voor warm leidingwater. De warmtepomp kan gezien worden als een vorm van duurzame energie waarbij lage temperatuur omgevingswarmte uit de bodem of de lucht wordt gebruikt voor verwarmingsdoeleinden op een hoger niveau. Er bestaan verschillendende systemen met elk een andere werking en elk z'n voor- en nadelen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. De 3 hoofdsystemen die vooral van toepassing zijn: Lucht/lucht-warmtepomp * Lucht/water-warmtepomp * Water/water-warmtepomp


Living met Airco

Airco en Ventilatie

Airconditioning kan op twee manieren werken: met een warmtepomp, deze werkt op hetzelfde principe als een koelkast, of door (indirecte) verdamping van water. Wij leveren toestellen van beide types. Airco's kunnen de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau houden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem. Ventilatie van uw huis heel belangrijk voor uw huis. Een te goed geisoleerd huis houd uw huis misschien wel op de juiste temperatuur zonder de hoge kosten voor de verwarming, maar is zeer ongezond als je niet voldoende ventileert. Raadpleeg ons voor gepaste ventilatie systemen op maat van uw huis.


koelruimte

Koel- en Vriestechnieken

Naast airconditioning leveren wij ook systemen die specifiek voor de nodige koeling zorgen. Zelfs de vrieskou kunnen wij leveren ... Uw zaak heeft behoefte aan een ruimte waar de u de temperatuur constant onder controle heeft ? Wij bieden u diverse koel en vries oplossingen aan. Contacteer ons vrijblijvend voor een op maat gemaakte offerte.


Enkele foto's

klik op thumbnail voor vergrote weergave