Bezeten

® Aura Oasis , voor wie weet dat er meer is tussen hemel en aarde


 
 
© 2000

Stemmen in EVP-opnames

Een nieuwe ontdekking?
(eigen ontdekking copyright 2000-2001 Denis Dhondt Aura-Oasis )

Bezeten en stemmen horen... en opnemen op band!!!

Dit is nu het tweede geval van bezetenheid bij iemand waar wel heel duidelijk stemmen op de cassette te horen zijn, die opgenomen is tijdens een onderhoud. Je hoort "help me" zeggen, je hoort ook kwade uitlatingen, diverse stemmen, soms geluiden, waar de "bezetene" op reageert maar die wij niet horen op de normale manier.

Een nieuwe ontdekking? Tussen bandstemmen en bezetenheid... De laatste opname is nog op een andere manier ook uniek in zijn soort: je hoort de entiteiten door de mond van de bezetene praten. Vlak voordat dat gebeurt, zakt de persoon even weg en komt weer recht en daar is de entiteit. Helaas was het een zeer zwaar geval, waar inderdaad die avond niets anders op zat dan professionele hulp (zware mentale verdoving) te gaan zoeken voor wat de persoon allemaal moest ondergaan. Dit is een grove werkelijkheid, uniek vastgelegd op band en met "agressieve uit het niets komende stemmen", ook stemmen die de onze vervormen en verdraaien wat wij zeggen, een heel science fictionachtig lijkende vervorming... Dit is geen fictie, ik heb immers de cassette... iets om over na te gaan denken. Binnenkort hierover meer. Mogelijk zet ik hier ook fragmenten van de geluidsopnames.

Ik mag mezelf de ontdekker noemen van dit fenomeen. Omwille van de copyrights wil ik hier slechts een korte stem laten horen op een zeer lage samplingfrequentie. (men heeft me al genoeg gekopieerd) Ik bezit echter een hele cassette en talrijke stemmen die ik uit de opname haalde. De wav-file heeft ingebouwde copyrightinformatie.

In deze opname hoor je slecht een voorbeeldstem van de vele. De stem zegt tegen mij dat ik er me niet mag mee moeien "Van Mina afblijven" waarop zij reageert "zijt ge hier were" (Gents)

luister hier naar een van de stemmen

De opgenomen stem van de entiteit

Van Mina afblijven (entiteit), zijde doar were (Gents door het slachtoffer)

Als je meer EVP (bandstemmen wil horen klik dan hier: EVP (gewone bandstemmen) Wie ernstige interesse heeft meer van deze stemmen te beluisteren en te bestuderen kan me hiervoor persoonlijk contacteren. Wegens gebrek aan webruimte en wegens het feit dan anderen ook graag hun naam onder deze ontdekkingen zetten zet ik deze niet online. Dit is al gebeurd.
Bijvoorbeeld, zie nu ook overal zelfmoord-bijna doodervaringen gescheiden staan bij dergelijke studies - ik had deze oproep zowat in alle nieuwsgroepen op het web gezet die daar iets of wat mee te maken hadden. Ook is al 2 maal de hele site gekopieerd maar met andere auteursnaam! - Weer anderen bedank ik om mijn artikels in het Engels te vertalen en er wel degelijk mijn naam en onze vereniging + link onder te plaatsen.
Daarom slechts een kort fragment dat ook iets gereduceerd is in kwaliteit. Leden kunnen echter mijn ganse collectie beluisteren bij me thuis.

      Denis	


© 2002 Aura-Oasis - Denis Dhondt

lijn