Fairzekeringen


Rijdt u veilig en beheerst dan is fairzekering de juiste oplossing voor u. Met fairzekering wordt de hoogte van uw maandelijkse premie bepaald door uw rijgedrag. Fairzekering kan niet alleen bijna alle auto's in Europa aan maar maakt in principe ook de wegen veiliger want via de zogenaamde Chipin-stekker krijgt Fairzekering inzicht in het rijgedrag van de verzekeringsnemer. Is het rijgedrag van de verzekeringsnemer veilig krijgt hij een bonus of te wel cashback en wordt de maandelijkse verzekeringspremie dus lager.

Klantgerichte autoverzekering


Het oorspronkelijke concept waarmee Fairzekering in Nederland op de markt is gekomen bestaat al sinds enkele jaren. In het buitenland is het sinds enkele jaren uitermate succesvol. Toch heeft Fairzekering nog een eigen draai en inbreng aan het concept kunnen geven en kun je in Nederland spreken van een zeer klantgerichte autoverzekering. Goedkope autoverzekeringen zullen ongetwijfeld hun premie moeten gaan verlagen willen ze met Fairzekering concurreren ook al bieden ze zoiets als het beste alles in 1 pakket. Kijkt u maar eens met rust naar de volgende commercial van fairzekering en overtuig u zelf van de mogelijkheden.Goedkope autoverzekering


Met fairzekering in combinatie met een vlekkeloos rijgedrag kunt u in ieder geval zeker zijn van een goedkope autoverzekering en zult u automatisch een stuk veiliger gaan rijden, immers wilt u die lage premie of bonus cashback houden toch? Met fairzekering heeft u alles zelf in de hand en behoort roekeloos rijden tot de verleden tijd. Dat Fairzekering dus de wegen veiliger maakt is een feit. Met u willen ook andere automobilisten natuurlijk een hoop aan verzekeringspremie besparen en gaat het aantal roekeloze verkeersdeelnemers in ieder geval met elk contract naar beneden.