Weekend 2018: 20, 21, 22 april 2018
Door onderstaande vragen op te lossen heb je de sleutel in de hand voor het weekend.
Breng de antwoorden zeker mee op vrijdag 20 april
.

Het avondeten zal vrijdagavond klaarstaan om 21u00

Niet te vergeten: fluo vestje, kompas en al de rest wat jullie elk jaar meehebben...Vergeet dit jaar je zwemgerief (en extra handdoek) niet !! de kans is uitermate groot dat dit van pas zal komen  (is geen grap).

Voor de nieuwe deelnemers: Slaping, eten en drank is voorzien. Uiteraard tijdens de tocht kan je zelfvoorzienend zijn (uitleg bij je teamgenoten).Voorzie gepaste kledij, stapschoenen en toiletgerief.

Er zijn dit jaar hoofdkussens en dekbedden voorzien maar je moet wel zelf  hoeslaken- dekbedovertrek en  kussensloop meebrengen. Of je neemt een slaapzak en kussensloop mee, maar volgens het 'huisregelement' moet je nog steeds een hoeslaken gebuiken


UPDATE:  er is een kleine onduidelijkheid in de MC Donalds vraag geslopen.  Wat heb je nu juist nodig: het aantal fysieke zuilen of het aantal bancontact machientjes op het gelijkvloers?? het aantal zuilen .Je hoeft dus niet terug te gaan:  het aantal zuilen = het aantal machientjes /2     (langs beide kanten van de zuil heb je een betaaltoestel zitten). 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
6 2 . 10 6 5 8 3 7 , 6 . 4 6 9 8 1 6
,
Vanaf je de locatie hebt gevonden, stuur dan even de exacte coordinaten door naar het gekende email adres.... avondtuurlijke@telenet.be