Sonos multi-room zoneplayers
Stacks Image 218
Sonos™ maakt het mogelijk om muziek afkomstig van gelijkwelke muziekbron af te spelen, waar u maar wilt, dus op gelijk welke ZonePlayer. Iedere muziekbron aangesloten op eenderwelke ZonePlayer is toegankelijk en wordt verdeeld naar de overige ZonePlayers. Het Sonos™ systeem is werkelijk multi-room, men kan simultaan verschillende muziek afspelen in de verscheidene ruimtes, of men kan ruimtes gaan combineren en dezelfde muziek afspelen in die locaties naar believen. Sonos biedt een flexibiliteit die andere systemen niet evenaren.
Sonos Play 1: €229
De kleinste en nieuwste telg van de sonos familie geeft je een onvergetelijke Sonos ervaring voor een prikje. Ook is hij vochtbestending dus je kan hem gebruiken in bv de badkamer. Hij vormt ook de ideale achter luidspreker voor bij de sonos Playbar.

Optioneel verkopen wij statieven en muurbeugels om de montage te vergemakkelijken.

Kom hem vandaag nog beluisteren in een van onze winkels
Stacks Image 840
Stacks Image 106
Sonos PLAYBAR: € 799

Stacks Image 187
Sonos Connect: € 399
De sonos connect zorgt voor de verbinding met je bestaande installatie zodat je al je muziek via je huidige systeem kan afspelen.
Stacks Image 199
Sonos Play 5 ( wit of zwart): € 399

Deze draadloze sonos luidspreker geeft een voortreffelijke basweergave voor zijn afmetingen. Dankzij zijn ingebouwde handvat is hij makkelijk te verplaatsen, plug hem gewoon in een stopcontact en geniet van je muziek waar je maar wil.
Heb je nog beter geluid nodig? Plaats een 2e Play 5 en koppel ze als paar voor de perfecte stereo weergave.
Stacks Image 193
Sonos Connect:Amp: € 579

De sonos connect:map heeft een ingebouwde versterker en wordt op traditionele luidsprekers of deze nu in of aan plafond, muur of sauna hangen.
Stacks Image 196

Sonos Play 3 ( wit of zwart): € 349


De kleine broer van de Play 5 kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden en dankzij een optionele ophang beugel kan hij zelfs gewoon tegen een muur gemonteerd worden. Samen met een 2e Play 3 kan hij net zoals de Play 5 een stereo paar vormen.
Stacks Image 212
Sonos Sub: (Gloss zwart) € 799

De draadloze subwoofer van sonos geeft
dankzij zijn dubbele klasse-D versterkers een verbazingwekkende diepe basweergave in combinatie met de Connect:Amp, de Play 5 en de play 3.