Stacks Image 842
Stacks Image 843
Stacks Image 844
Stacks Image 845
Stacks Image 846
Stacks Image 847
Stacks Image 848
Stacks Image 849
Bowers & Wilkins is reeds sinds jaar en dag het huismerk van Teba Hifi. Toen we in 1968 als eerste Belgische firma in zee gingen met John Bowers klikte het meteen. De gedeelte passie voor perfecte muziek weergave schiep een zeer nauwe band tussen onze firma's die vandaag, 44 jaar later nog steeds even hecht is als in het prille begin.
Stacks Image 800
Dubbele dometweeter

Tweetermembranen moeten licht en stijf zijn om hoge tonen nauwkeurig te kunnen weergeven. Dubbele dometweeters van Bowers & Wilkins maken gebruik van een dunne, lichte aluminium dome, met een dikkere ring eromheen, om hoorbare vervorming te voorkomen. Om trillingen te verminderen zijn de tweeters in de 600-serie verder van de kast 'losgekoppeld'.

Voorkomen dat trillingen in de kast de tweeter bereiken leidt tot een schonere, strakkere hogetonenweergave. Een losgekoppelde tweeter wordt, gescheiden van bevestiging, door synthetische gel gedragen. Het resultaat is een natuurlijker en meer ruimtelijk geluid.
Stacks Image 763
De 600 serie is de instap serie van Bowers & Wilkins maar dat wil niet zeggen dat je instap kwaliteit krijgt.
De volledig vernieuwde reeks geeft een zeer dynamische, gedetailleerde, krachtige sound voor een betaalbare prijs.

Je ontdekt de reeks hier

Stacks Image 759
Mini Theater M-1

De kleinste speaker in de B&W stal, de M-1 werd in 2012 volledig gemoderniseerd en vervangen door de fonkel nieuwe M-1 en klinkt mogelijk nog beter dan zijn beroemde voorganger.

Dank zij de totaal vernieuwde geïntegreerde ophang beugel en zijn kogelgewricht achteraan kan je de M1 makkelijk tegen een muur bevestigen zonder je de kabels ziet.

Verkrijgbaar in Mat Wit en Mat Zwart
Stacks Image 246Stacks Image 267
Met de M-1 vernieuwd kon de legendarische PV-1 niet achter blijven en ziehier de nieuwe PV-1D. Je kan niet zeggen dat ze binnen B&W goed zijn met ronkende nieuwe namen voor upgrades van bestaande modellen maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de geweldige sound die deze nieuwe pareltjes naar je huiskamer brengen.

De PV-1 D stuurt 400 watt naar zijn 20 cm drivers voor een zeer precieze, snelle en diepe basweergave.
Dankzij zijn ingebouwde DSP past deze speaker zich ook moeiteloos aan, aan jouw luidsprekers

verkrijgbaar in Wit en Zwart
Stacks Image 332