Fotogallerij

 Fotogallerij

Wehrmacht in Fort liezele

 

Op zaterdag en zondag 4 & 5 maart starte Fort Liezele het nieuwe toeristische seizoen in samenwerking met Die Glückhafte Division: Duitse Wehrmacht in Fort Liezele 1943!

 

Hieronder een korte impressie van wat U te zien kreeg.

 

Start Toeristisch Seizoen 2017

 

 

 

Opening TOERISTISCH SEIZOEN 2014

 

Een 120-tal personen hadden zich ingeschreven voor een rondleiding, fietstocht of een wandeling met de naam "Liezele - een spookdorp rond het Fort".

Onder een stralende zon kon men luisteren naar toespraken van o.a. Koen Van Den Heuvel (Burgemeester van Puurs), Bruno Peeters (Gedeputeerde voor Toerisme van de Provincie Antwerpen) en Bernadette Boeykens (Voorzitter Toerisme Klein-Brabant - Scheldeland vzw en ondervoorzitter Toerisme Scheldeland vzw). Na de activiteiten kon men nog napraten met een hapje en een drankje.

 

Start Toeristisch Seizoen 2014

 

 

Winterevenement - In Vlaamse Forten


Veel bezoekers vonden hun weg naar het fort om de sfeer van weleer op te snuiven. Het succes van de nieuwe Vlaamse fictiereeks 'In Vlaamse Velden' zal hier wel een stuk mee te maken hebben.
Nog voor het middag uur was de kaap van de 400 bezoekers al overschreden en mochten we zelfs verschillende nationaliteiten verwelkomen. Ook konden we enkele cameraploegen verwelkomen waarvan ééntje uit Nederland (NOS).

 

Neem ook alvast een kijkje op de site van de NOS.

 

In Vlaamse Forten

 
TripAdvisorBezoek ons ook hier

Het boek "Klein-Brabant in Oorlog"
is terug beschikbaar!