home

Wie kan terecht bij een Personal Coach?

* Personal coaching is er voor iedereen: man of vrouw; volwassene,tiener of kind; studerend,werkend of inactief.                           

Voor al deze situaties is coaching het antwoord.

Coaching is er om u te helpen…  

Samen op weg naar een beter en gelukkiger leven.

Het tarief voor een individueel coachinggesprek bedraagt 50€ / uur. Voor gesprekken buiten de coachingpraktijk van bartcoaching kan een verplaatsingsvergoeding gevraagd worden.


* U kan bij Bartcoaching ook terecht voor Relatietherapie.

Indien u er als koppel niet meer uitkomt kan u voor een gezamelijke begeleiding ook terecht bij Bartcoaching om op die manier terug in gesprek te treden met uw partner.
Bij een relatietherapie worden steeds eerst n twee gesprekken individueel gepland om inzicht te krijgen in het persoonlijke verhaal van elke partner. Daarna hebben we in principe steeds gezamelijke gesprekken, tenzij er nood blijkt te zijn voor een extra individueel gesprek tussendoor.

De coach is hierbij een neutraal persoon die u kan helpen om op een eerlijke manier uw gevoelens, wensen, bedenkingen, wrevel,... te verwoorden aan uw partner. De coach helpt u hierbij om een open sfeer te creren om eindelijk eens de scheefgegroeide communicatie aan te pakken.

Het tarief voor een individuele gesprek binnen een relatietherapie bedraagt 50€/uur, het tarief voor een gezamelijk gesprek bedraagt 75€/uur.


* U kan bij Bartcoaching ook terecht voor Loopbaancoaching.

Twijfel je aan je job, loop je met het idee voor iets anders, voel je je er niet lekker in je vel zitten,...? Praat erover vr je een burn-out hebt.

Loopbaancoaching is er voor iedereen die met vragen zit over zijn of haar loopbaan.
Bartcoaching is erkend en gecertificeerd loopbaancoach, in samenwerking met Het Coachingatelier, erkend door  VDAB. 
Daardoor kan de loopbaancoaching betaald worden via het systeem van loopbaancheques. U investeert €80 voor 8 uur loopbaanbegeleiding. Normaal kost dit traject €1100. M.a.w. eenkleine investering voor misschien een grote verandering van uw toekomst.


Het Coachingatelier    Loopbaancheques

Als u wil aan uzelf en uw situatie werken, dan is coaching iets voor u.